Ha látsz egy nagycsaládot neked nem az jön le, hogy na, megjöttek a prolik?
Figyelt kérdés
Nekem van mindig egy ilyen érzésem, de lehet csak rossz beidegződés, de az eddigi tapasztalataim szerint a nagycsaládosokból mindig rossz szagok áradnak, olyan fáradt olaj szaguk van, mintha most jöttek volna ki a konyhából főzés után.. Meg ahol sok a gyerek szerintem képtelenség normális rendet tartani otthon. Tutira vannak higiéniás gondok is, ezért én nem is szeretek a közelükben lenni. Ha orvosnál ilyenek közelében vagyok, akkor átszoktam ülni máshová. Ti mit gondoltok erről?2020. márc. 4. 11:53
11/14 anonim válasza:
#10 Nem hiszem hogy világhíres és milliárdos amerikai színészek mérvadóak lennének amikor a magyar családokról van szó.
De amúgy igen, Di Caprio nem egy probléma nélküli egyke. Soha nem is volt az.
12/14 anonim válasza:
10
Nem a gyerekről beszéltünk a családban, hanem a családról, mint egységről.
Lehet vitatkozni a proliság definíciójáról. DE a legszegényebb-legöncentrikusabb-legkiszolgáltatottabb családszerkezet az egy gyermekes. Ami a 20. sz elejétől, a proletariátus osztályszerveződésekor jött divatba.
Az arisztokratáknak, a polgári családoknak, gazdag parasztoknak mindig nagy családjuk volt.
Ha érdekel valakit a téma, az egykekérdésről sokan sokat írtak különböző vetületekben. Móricz, Németh László, Kodolányi és mások.
14/14 anonim válasza:
A proli Orbánnak is van egy talicskányi gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!