Ha látsz egy nagycsaládot neked nem az jön le, hogy na, megjöttek a prolik?
Arról senki nem tehet, hogy milyen emberek között mozogsz....
Érdekes módon körülöttem csupa olyan nagycsaládos van, akik diplomás szülők, gyönyörű budai kertes házban, példásan nevelik a gyerekeiket...
Én "nagycsaládosan" nőttem fel, de nem rémlik, hogy a testvéreim, vagy a szüleim büdösek lettek volna. Lehet én is az voltam, azért nem tűnt fel. Viccet félre téve, szép házunk volt, rendezett, mindig ki kellett vennünk a részünket a takarításban, rend tartásban nekünk is. Anyum pedagógus, mindig jól öltözött, illemtudó, és igényes. Nem "szakadt" a kinézete,csak mert 3 gyereket szült. Apum villanyszerelő, általában munkásruhában látni, de őt se úgy képzeld el, hogy tiszta retek. Szereti a tisztaságot, és ha nem dolgozni megy, akkor ő is mindig ad a megjelenésére.
Mivel már semmelyikünk sem él otthon, így nem nagyon megyünk 5-en mindenhova, de gyereként sem rémlik, hogy bárki megvetően nézett volna ránk, hogy "mennyien vagyunk".
nekem inkább az, hogy nem tudnak viselkedni, de előjogokat követelnek maguknak, mert nekik sok gyerek van. Nagy tisztelet a kivételnek, mert ilyen is van.
Nagyapámék 9-en voltak testvérek, de akkor még a gyerekek meg voltak nevelve, mert a szülők tudták, hogy őket is minősíti a gyerek (ápoltsága, viselkedése, stb.).
Balczónak 12 gyermeke van. Proli?
Én azt mondom, hogy az olyan ember a proli, aki ilyen előítéletes, mint a "kérdező". Mert ez azért mégse valódi kérdés, nem?
Engem az zavart egy darabig, hogy a homokozóba az 1 gyerekesek nem hoztak játékot, mondta is több anyuka, hogy úgyis néhány év alatt kinövi a gyerek a homokozást, minek vegyen. És küldte a 3-4 gyerekesekhez a sajátját, hogy menjél, kérjél tőlük, nekik úgyis annyi van.
Szerintem a legprolibbak az egykések, komolyan.
Csak kiváncsi vagyok: mire gondoltál a "tutira vannak higiéniás gondok is" alatt?
"Szerintem a legprolibbak az egykések, komolyan."
Robert de Niro is egyke. Amúgy meg Di Caprio a legprolibb mind közül, mert egyke és gyereke sincs. Sóval igazad van...
Egy egyke :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!