Megjöttek a GYK-ra az MSZP-s szavazók?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 16:17
1/12 anonim válasza:
Nem tetszik, akkor ne lépj fel. Nem kötelező a GYIK- honlapján regelve lenni. Ez egy szabad ország, (eddig még) itt mindegyik párt szavazói megtalálhatók. Gondod van vele, akkor a te bajod.
2/12 anonim válasza:
Nem kérlek, mindig is itt voltak. Figyu, most attól hogy rossz pártra voksoltak nekik is jogok van itt lenni, nem?
3/12 clint válasza:
Én jobbik szavazó vagyok, de nem izgat. Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye, el kell fogadni, hogy van akinek ez a párt szimpatikus.
4/12 anonim válasza:
Ment a kérdés a moderátornak.
Tarts vitaestet otthon.
Bár szerintem itt annyiban mindenki egyet fog érteni (párttól függetlenül) hogy mi a fene bajod van azzal,h melyik párt szavazója van fent az oldalon? El kellene inkább magadon gondolkodnod.
Van egy egyszerű megoldás, hogy nem kell bejelentkezni, találj magadnak másik fórum oldalt ha ezzel valami bajod van.
5/12 anonim válasza:
Nem csak X pártra szavazók meg Y párt hívet meg Z párt gyűlölői vannak itt fent.
Itt vagyok például én aki nemhogy a pártokat, de az egész államot lesz@rja.
6/12 clint válasza:
16:26
és lehet te vagy a legokosabb is:D:D
8/12 anonim válasza:
Köszi a lepontozást kérdező, mi van? Fáj az igazság?
10/12 A kérdező kommentje:
oh csak most vettem észre ,hogy le vagytok pontozva! lexarom a pontjaitokat! Aki pedig itt b*szogat, amiatt, h miért tettem fel ezt a kérdést annak üzenném, h akkor miért lehet ilyen kérdéseket feltenni, h Fideszes szavazók, most merre járnak, Jobbikosok, MSZP-sek stb.! Miért ne kérdezhetném meg? Azzal én is tisztában vagyok, hogy mindenkinek más a véleménye!-.-
2010. júl. 27. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!