Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolnátok ha betiltanák...

Mit gondolnátok ha betiltanák itthon az abortuszt?

Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 17:48
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
85%

Fogamzásgátló használata mellett is teherbe lehet esni.

Óvszer használata mellett is teherbe lehet esni.

Tudod van olyan, hogy nem várt terhesség. És fiatalok között is előfordul sokszor. Egyik fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os védelmet, de látszik Te ebben a témában tudatlan vagy, úgyhogy inkább ne is szólj hozzá!

Na meg persze vannak akiket meg megerőszakolnak. Szerinted ők akarni fogják a gyereket?

2020. febr. 27. 21:51
 32/45 anonim ***** válasza:
87%

akkor ajánlom neveld fel te az összes gyereket akit nem akartak, hogy megszülessen

sajnos fogamzásgátló mellet is teherbe lehet esni

sajnos erőszaktól is teherbe lehet esni

legyen még több nyomorult gyerek élet, akik hiányban nőnek fel illetve szeretet nélkül aztán legyenek emiatt depressziósok és öngyilkosok

felőled kerülhetne még több gyerek árvaházba akkor ahogy gondolom, és amint elmondtad a megerőszakolásból adodó gyermekek is szülessenek meg, hiszen az abortusz tiltása sajnos nem ad "kifogást" mert az a terhesség erőszakból lett

legyen még több tini lány terhesség és szüljék is meg akkor szerinted, mert igen vannak felelőtlen fiatalok akik nem kaptak/kapnak megfelelő edukációt a fogamzásgátlásról

az a baj, hogy annyira szűk látókörű vagy, hogy nem tudod túltenni magad azon, hogy a magzatot "megölik"

egy szóval sem mondtam, hogy egyet értek azzal, hogy 3-4 kilós babákat öljenek meg, 12 hétig lehet abortuszt elvégezni, viszont az csak egy MAGZAT

fogalmam sincs hogyan jön ide a halálbűntetés, más vizekre evezel

remélem a nemi erőszakot is ennyire ellenzed akkor mint az abortuszt ;)

2020. febr. 27. 22:27
 33/45 anonim ***** válasza:
0%

#32 Primitív hiszti amit csinálsz. Az utolsó mondatoddal igazoltad hogy nem is vagy hajlandó odafigyelni arra amit a másik mond, csak hisztizel mert valaki nem hajlandó éppen úgy semmibe venni az életet mint te.

De rendben, legyen ahogy szeretnéd, a tiédet semmibe veszem.

2020. febr. 27. 23:54
 34/45 anonim ***** válasza:
87%
Mivel kb.tízszeres túlnèpesedès van nonszensz arról "vitázni", hogy jó dolog e az abortusz vagy sem.
2020. febr. 28. 05:28
 35/45 anonim ***** válasza:
85%

sajnálom, hogy azon kívül, hogy lealacsonyodsz egy szintre és másokat sértegetsz, értelmes megnyilvánulást nem tudsz tanúsítani, ha valaki eléggé egyszerűen érthető érvekkel fogalmazza meg a veled egyet nem értését

2020. febr. 28. 11:30
 36/45 anonim ***** válasza:
91%

20-as,jól figyelj, ez a mondatod ami a legnagyobb álszentség a magzatfanatikus okban, akik magukat "életvédőnek" nevezik:

"Nem egy kert kigazolásáról van szó vagy egy kismacskáról, hanem egy születendő emberről"

Tehát az ember-kezdemény egyértelműen élet, hiszen ember, egy megszületett, kifejlett valóban érző állat az nem élet... Annak az elpusztítása nem akkora bűn, mint az abortusz.

Hihetetlen az értékrendetek, egyszerűen bizarr, hogyan helyezitek az embert mindenek fölé még csökevény korában is, csak azért mert vallási meggyőződés vagy annak alapján kialakult defektes értékrendek miatt ez vésődött be.

Nem mindenki keresztény - szerencsére. Nem mindenki vallásos és nem mindenki elvakult - szerencsére. Az ember túl van szaporodva, eljutottunk oda, hogy istenke nem ad több legelőt az elpofátlanodott báránykáinak. Nem tudom, ez esetleg fel tűnt-e bármelyikőtöknek? És nem érdekel a duma, hogy nem mi, hanem a bantuk/ázsiaiak/akárki vannak rlszaporodva: egy tetves bolygón élünk. Pont, hogy ezen elmaradott országok helyzetének normalizása miatt kellene a sterilizálást, a fogamzásgátlást és az abortuszt lehetővé tenni, és mellé nem 3 gyereket vállalni a legnagyobb fogyasztói, fejlett társadalmakban!

Nem tetszik az abortusz? Az tetszik ha a gyerekek halomra halnak éhezés vagy járványok miatt? Vagy árván élik le az életüket? Mert ha számolsz egy kicsit egy év betiltás után már több lenne az árva, mint akit örökbefogadni! Biztos hogy fejlett országoknak a nagy keresztény eszmékkel kell példát mutatni? Hiszen olyan sokat adott már eddig is a gyarmatoknak - jah, nem, éppen ezzel taszította őket nyomorba, csak mostanra nyalt vissza a fagyi. Olyan habzószájú gyűlölködőt, mint az elvakult vallási fanatisták (bármely vallás) keveset találni...

Szóval kereszténykék, el lehet kezdeni az emberiség üdvéért tenni is valamit, és felhagyni a vallási baromságokat, és végre tényleg humánusan élni, logikusan! Nem ilyeneken picsogni, hogy "tíccsák be a zabortuszt".... Könyörgöm hallgassatok már néha híreket is (ne! Ne atv-t meg tv2-t!), nézzétek már körül a világban aztán vessetek számot!

2020. febr. 29. 08:28
 37/45 anonim ***** válasza:
4%

#36 Te éppen most bizonyítod hogy van az a szellemi sötétség ami indokolttá teszi az eutanáziát - kár hogy magadon nem alkalmazod.

NEKED miért van jogod élni? NEKED miért nem kell meghalnod?

Valóban, legyél nagy természetvédő! Kezdd magadon! Ha szerinted az ember annyira káros és meg kell ölni, akkor tessék, kezdd el és saját magadat vedd ki a károsítókból!

Mutass példát és iktass ki egy súlyos környezetkárosítót - magadat. Ne mások életével játszadozzál!

2020. febr. 29. 12:22
 38/45 anonim ***** válasza:
84%

Nagy különbség van gyilkosság meg születésszabályozás között. És nem az abortusz a születésszabályozás legkiválóbb módja, de kétségtelenül szükséges. De a környezetvédelmi párhuzamot amiatt írtam le, hátha megérte, mekkora baromság egy meg nem született magzatot bármi fölé rendelni - érző lények fölé, legyen az egy nő vagy akár egy "kis macska".

Bár a válaszod on nem lepődöm meg, egyből jössz a mutass példát nyírd ki magad kombóval, ami... hát nem az én szellemi sekélyességemet tükrözi. Plusz hoztad a jellemző agresszív formát, gratulálok. Ha nem érted a különbséget egész egyszerűen ostoba vagy - vagy bigott, bár ez gyakran egybe vág.

Illetve én tulajdonképpen ha úgy tetszik példát mutatok: nem csinálok a semmire gyereket, főleg nem hármat minimum....

Dehát mindegy, ha én nem szülök az én gyerekem legalább nem fog szenvedni ettől a sok középkorból szabadult véglénytől.

2020. febr. 29. 17:03
 39/45 anonim válasza:
22%

,,apai oldalról nem esett szó, hogyha a barátnőm egyik nap közölné, hogy teherbeesett gyógyszer ellenére is, nem tudom, hogy tudnék-e hozzá alkalmazkodni. Nem gondolom, hogy ha egy nő önhibámon (tehát védekeztem) és akaratomon kívül belekényszerítene az apaságba akkor tudnék tizedolyan lelkes/odaadó/rendes apa lenni mint a sajátom, aki biztos anyagi háttérrel, érett férfiként várta a kisbabát attól a nőtől akit házassággal párjának választott.,,

Én ezt már sajnos elkövettem tesó, fix munkám van és volt 5 éve és nem támogattam egyértelműen a barátnőmet, csak azt mondtam, hogy ő dönt,és tiszteletben tartom a döntését. Most fog születni a 2. lányunk, mert szerettem és mellette maradtam, több gyereket nem vállalunk és sokszor eszembe jut,hogy milyen jó lenne ha fiam is lenne és a feleségem sokat sírt és sír azóta is emiatt, utólag belegondolva nehezen, de megoldhattuk volna. Lelkiismeretfurdalásom van azóta is, hogy akkor nem voltam férfi....

2020. márc. 1. 18:05
 40/45 anonim ***** válasza:
78%

"Mit gondolnátok ha betiltanák itthon az abortuszt?" - forradalmat csinálnék.

#1 "Azért mert a magzat már nem a nő tulajdona," - ja... de a nő méhe a nő tulajdona, ezért aztán kizárólagos döntési joga van abban, hogy MInek van ott keresni valója, ls MInek nem, Mi parazitulhat a teste erőforrásain és MI nem.

"Az apai oldalról nem esett szó, hogyha a barátnőm egyik nap közölné, hogy teherbeesett gyógyszer ellenére is, nem tudom, hogy tudnék-e hozzá alkalmazkodni. Nem gondolom, hogy ha egy nő önhibámon (tehát védekeztem) és akaratomon kívül belekényszerítene az apaságba akkor tudnék tizedolyan lelkes/odaadó/rendes apa lenni " - én mondjuk nem is akarnék... Miért hoznék bármiféle áldozatot egy olyan "társért", aki éppen bebizonyítja, hogy egy embrió fontosabb neki mint a kettőnk kapcsolata... azért mazochista még nem vagyok, sem birka, hogy magamból csináljak áldozatot...

2020. márc. 1. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!