Mennyivel volt jobb az egészségügy az elmúlt kormányzatok iőszakában, ill. mennyiben rosszabbak most?
Saját tapasztalatom.
2006-ban az sztk-ban az orvos közölte, hogy a problémám csak műtéttel javítható. Majd közölte, hogy pár évvel túlléptem azt a korhatárt, amivel ilyen műtéteket elvégeznek. Végülis adott kórházi beutalót. (Utólag "esett le a tantusz", hogy ez mit is jelentett.)
Egy közismert bp-i kórházban műtöttek helyi érzéstelenítéssel. Műtét közben az orvosnő a falhoz vágta az eszközt (valami sziké szerűséget), szitkozódott, hogy ilyen eszközökkel kell dolgoznia. Eltünt úgy 15-20 percre, majd másik eszközzel folytatta a műtétet.
Olyan 10-12 ágyas kórteremben feküdtem, többnyire aludni sem lehetett, mert vagy nyögdécseltek, vagy horkoltak a teremben, vagy mind a kettő...
Megjegyzem: a teremben mindenkinek hasonló műtétje volt, s talán én voltam a legfiatalabb.
az a baloldal ami üvöltve zokog mostanság, örömmel privatizálta volna zsebre az egészet, ha nem állítják meg
de persze azoknak a tiniknek akik azért momófanok, mert cseh katalin szexi azoknak hiába magyarázod a tényeket
na persze a kaja, mert az a lényeg nem? nemis a másfél milliós epekő műtét a nagyinak
az a tehet amikor be kell neki vinni a kaját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!