Fideszesek! Hajlandóak vagytok a városotokban csak azért szavazni egy polgira akinek tavaly lett meg 40 évesen az érettségije, mert fideszes?
Egy dolog, hogy a parlamentbe olyanokat küldtök be akinek jó ha valami alap tudása van, mert kevésbé érzitek majd visszaütni, de azért egy város élére olyat ültetni aki egy nulla, ez nektek is gáz lesz.
az én városomban a lehetséges polgármester 40 éves, és alig van meg a z érettségije, tavaly tette le. Kíváncsi lennék, hogy megérné nektek azért rászavazni mert a fidesz áll mögötte?
ez említett emberkének gazdagabb családja volt, így vállalkozott ami becsődölt, adócsaló, eljárás folyik ellene, folyamatosan a 2nemesi" családját kutatja stb.
8 általánosban már bizottságokban ült, nah nem a tudása miatt. ne legyenek illúzióid az emberkéről.
értelek, de akkor is kérdem ,hogy hajlandóak vagytok azért mert valaki fideszes ezért rászavazni akkor is amikor egyértelmű, hogy maximálisan alkalmatlan egy város vezetésére?
mert azért ez eléggé szar dolog.
"8 általánosban már bizottságokban ült" ez egy baromság
Vakságban pedig te szenvedsz! Azt kutat amit akar, és olyan nincs, h alig van meg az érettségie! Az adócsalás büntetendő! Majd ha elítélik akkor már nem választják meg megint!
Amugy a kérdésedre a válasz: NEM!
"végülis ezt nevezhetjük vakságnak amit itt tolsz. de annak nagyon."
- Na, és méágis milyen vakságnak? Mond ki, mire gondolsz.
Szerintem Te nem értetted, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!