Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliként egyetértetek a...

Baloldaliként egyetértetek a szegregációval?

Figyelt kérdés

Én igen, pedig alapvetően balra húzok.

Csak természetesen nem származási alapon, hanem képesség és magaviseletbeli alapon.

Igenis a gyengébbek ne húzzák le a tehetségeseket, a gyengébb képességűek pedig kapjanak külön figyelmet speciális osztályokban.

Az egy szerencsétlen dolog, ha a gyengébb osztályba csupa roma származású gyerek kerül, de erre nem a vegyítés a megoldás. Fel kell zárkóztatni őket, de nem más kárára.

2020. febr. 15. 19:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
3%
Te Táncsics radikális balpártos vagy?
2020. febr. 15. 19:26
 2/19 anonim ***** válasza:
30%

Tehát a gyengébb tudást és képességet alapvetően a cigányokkal párosítod?!

Tudod, hogy hány elkényeztetett, kezelhetetlen, idi'ta "magyar" gyerek van az iskolákban?

2020. febr. 15. 19:46
 3/19 A kérdező kommentje:

#2: Tudom. Én nem párosítom, nem jól olvastad, amit írtam.

Azt irtam, hogy HA esetleg valahol úgy alakul, hogy a gyengébb osztályokba jóval nagyobb %-ban kerül roma, mint az erősebbekbe, ez még önmagában nem indok arra, hogy mesterségesen kiegyenlítsük az osztályokat.

2020. febr. 15. 19:52
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem mindenki így gondolja mint te. Én (liberális) szintén. A baj akkor kezdődik, ha erre hivatkozva de mégsem a tudás alapján szegregalnak, illetve ha a gyengébb képességű gyerekekkel gyakorlatilag nem foglalkoznak.
2020. febr. 15. 20:31
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

#4 a gyengébb képességű gyerekekkel lehet foglalkozni?

Elárulok neked egy titkot, ezek a gyerekek nem gyengébb képességűek döntő többségében hanem olyan családi hátérrel vannak megáldva, hogy egyenesen vissza húzzák őket még ha ne adj isten tanulni is szeretnének.

Van pár ismerősöm tanügyben és a legnagyobb jó szándék mellett se lehet olyan gyereket tanítani aki nem akar és ebben még a szülei is "támogatják". (ide bőven nem elég egy pedagógus itt a szülőkkel, a családi hátérrel is kéne foglalkozni)

2020. febr. 15. 20:44
 6/19 anonim ***** válasza:
33%

#2 vagyok:

Mindaddig amíg alaptétel a tanároknál hogy rossz magaviseletű gyerek nem lehet jó tanuló, addig nincs miről beszélni!

Egy égetnivalóan rossz gyerek hiába tud, nem fog jó osztályzatot kapni!

Én magam is ilyen gyerek voltam. Intézetbe kerültem, ahol én még könnyű esetnek számítottam! Végeztek egy tudásszint-felmérést és gyenge 4-es átlagot kaptam, pedig ott keményebben vették a tanulást mint a hagyományos sulikban. Ahonnan odakerültem ott 2,3-as átlagom volt, három tárgyból bukásra állva!

A lányom most 10 éves, és pontosan ugyanazt látom az iskolájában, mint annak idején. Semmi nem változott.

2020. febr. 15. 21:15
 7/19 anonim ***** válasza:
26%

#6 vagyok:

Egy kötekedésre hajlamos, verekedős cigánygyerek hiába tudja az anyagot, a tanár addig variál amíg be nem bizonyítja, hogy mégsem tud mindent! Már kapott is egy 2-est, akkor is ha 10 érdésből 9-re tudta a választ!

Ha kimegy a "tanárnéni, letörölhetem a táblát?", akkor az csak 2-3 olyan kérdést fog kapni, amire még egy kisegítős is tudná a választ! Kap is szépen egy 5-öst!

2020. febr. 15. 21:20
 8/19 anonim ***** válasza:
20%

Ismét #6:

Egyébként megfigyelhető, hogy az általános iskolában jeles tanulók gimnáziumba továbbmenve rendszerint csak bukdácsolnak, vagy ki is buknak! Viszont a gyengébb eredményűek sokkal jobban teljesítenek! Ott már nem elég a táblát letörölni, és a naplót cipelni! XD

2020. febr. 15. 21:26
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

#8 vedd már ki a biliből a kezed.

Lehetsz akármilyen zseni ha nem bírsz a társadalomba beilleszkedni akkor jó eséllyel nem is tudsz a hasznos tagja lenni.

Hiába van valakinek jó feje a tanuláshoz ha nem tanul akkor nincs hogy érvényesüljön. Azt meg ha valaki kezelhetetlen, ahogy nem nézi el egy tanár úgy nem fogja elnézni egy főnök se még akkor se ha amúgy az adott beosztott jól teljesítene.

2020. febr. 15. 21:46
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
A büdös faxt értek egyet! Náci dolog.
2020. febr. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!