Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberileg nem nagyon visszatet...

Emberileg nem nagyon visszatetsző, hogy a határkerítésnél ácsorgó kisgyerekeket úgy mutogatunk a tévében, mint a ketrecben lévő majmokat az állatkertben?

Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 09:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%

" De aki annyira ispátolja ezeket annak szívesen beadnék lakhatásra a lakásába pár migráns-t , csak ha erőszakoskodik meg hasonló akkor se legyen sírás, hiszen csak Orbán mosta az agyakat és ezek egyébként békés orvosok meg jogászok."

Akkor ezek szerint ha önhatalmúlag idehoznánk több százezer migránst, az teljesen rendben volna? Mert gyakorlatilag ezt mondod.

2020. febr. 8. 10:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Már alig várjátok mi?
2020. febr. 8. 10:56
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok migránspárti,tévedsz. Egyszerüen nekem nagyon visszás,ez a mutogatósdi.Mások szerencsétlenségével visszaélni,ezt kormánypropagandával is megspékelni,az horror.Oké,más kultúra,de emberek,sok közöttük aki valóban

menekült,ezeket mindenképpen másképpen lehetne kezelni. De ezeket meg kell különböztetni a "véres magtól".Ez lenne a nagy feladat,nem az hogy mindenki menjen innen a pi..ba.

Ez a legegyszerűbb,de valamit tényleg tenni,na az már nehezebb. Európa inkább ezzel próbálkozik. Tudom ez a nehéz,és sok problémát okoz.Sajnos a történelmet nem lehet megállítani, és kerítésekkel főleg nem.Ezek időleges dolgok,de nem ez a megoldás.Szive mélyén ezt sokan tudják,azok is akik most teljesen mást csinálnak.

2020. febr. 8. 11:06
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
Az is legalább annyira visszatetsző, hogy Orbán szerint "A menekültek nem migránsok, hanem bekopogtatnak az ajtón", viszont a napi 1 (egy!) menedékkérelem befogadását az idei évtől felfüggesztette a magyar állam.
2020. febr. 8. 11:07
 15/20 A kérdező kommentje:

Az is a baj,hogy ha mi az Eu-ba beléptünk,és annak minden előnyét élvezzük,akkor azért lennének kötelezettségeink is.

Ezt egyszerüen nem vesszük figyelembe,ha most kellene belépnünk,már fel sem vennének.Annak is örülhetünk,ha nem rúgnak ki előbb-utóbb ,ha megunják ezt.

Olaszország például úgy engedi kikötni a hajókat,ha a tagállamok vállalják,hogy bizonyos számú menekültet átvesznek.Mi soha semmit nem vállalunk! Ez meddig megy még így?

2020. febr. 8. 11:18
 16/20 mindentudó99 ***** válasza:
62%
#15 Mire jó ez a ferdítés? Megköszönném ha belinkelnéd a törvényt ami arról szól hogy Eu tagként be kell fogadni minden jobb életre vàgyót. Hol van ilyen a belépési dokumentumokban? Szó nem volt ilyenről. Te nem létező dolgokra hivatkozol. Egyébként meg ez nem úgy van hogy idehívtuk őket most meg nem jöhetnek be. Jól tudják hogy kerítés van és nem fogadjuk őket. Tehát feleslegesen ácsingóznak itt akár gyerekekkel is. Azt kellene felfogni hogy Európa nem képes fél Afrikát befogadni.
2020. febr. 8. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

#15 Az előző óvatosabban fogalmazott én nem finomkodom, megkérdezem: miért hazudsz?

Az eu-hoz való csatlakozásunkkal éppen hogy kötelezettségünkké vált hogy a határainakt még jobban megvédjük, hiszen már nem csak hozzánk jöhetnek be rajtunk keresztül, hanem az egész unióba. Ahogyan a schengeni övezetnek pontosan azért nem tagja minden tagállam, mert ELŐSZÖR bizonyítani kell azt hogy a csatlakozó KÉPES MEGVÉDENI az övezet külső határát, hiszen az övezeten belül már nincsenek határok.

nagyon pontos KÖVETELMÉNY hogy a schengeni határon - ahol most a határkerítés van - CSAK a határátkelőhelyeken, KIZÁRÓLAG a nyitvatartás idejében és CSAK azok léphessenek be akiknek rendben vannak a belépéshez szükséges dokumentumaik.

Ahogyan a menedékjog csakis arra nézve kötelezettség aki a velünk SZOMSZÉDOS országból menekül hozzánk mert OTT veszély fenyegeti, aki EGYTTMŰKÖDIK a hatóságokkal és MEGVÁRJA hogy döntés szülessen a kérelme ügyében.

Velünk szomszédos ország ahonnan ide menekült a zöldhatáron át jöhetne, csakis Ukrajna. Bárki másnak vagy repülővel kellene ide jönnie vagy nem jogosult a menedékre nálunk. MÉLTÁNYOSSÁGBÓL dönthet úgy az ország hogy megadja a menedéket valakinek, de ez nem kötelezettség, hanem lehetőség, és kizárólag az ország DÖNTÉSE.

Ahogyan Kanada teljes joggal döntött úgy, hogy az oda kiment és menedékjogot kért magyarokat azonnal elutasítják, mert előre döntöttek arról hogy innen nincs miért menekülni, úgy a magyar kormánynak is joga van dönteni arról, hogy egy másik eu-s vagy eu csatlakozás előtt álló békés országból ide nem jöhet olyan aki jogosult a menedékre. Mert nyilvánvalóan nem fenyegeti a velünk szomszédos országban semmi.

2020. febr. 8. 14:51
 18/20 A kérdező kommentje:

44 %-os,te szoktál hazudni.

Feltettem egy kérdést,de nem azért hogy hazugnak nevezzenek.

Nem vagyok migránsimádó,de nagyon unalmas,hogy úgy mutogatják őket a határ mentén,mint a barmokat.Erre vártam választ....jankó.

2020. febr. 8. 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
Ha legépágyúznánk migránsokat akkor nem kéne a tv-ben mutogatni őket.
2020. febr. 8. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:

#18 Látom válaszod nincsen, majad a mocskolódás.

Megkérdeztem rögtön a 3. válaszban hogy ki mutogatja így - ahogy kérdezted. Te sem válaszoltál. Ahogyan jól látható volt hogy a #15-ös megjegyzéseidre írtam azt hogy hazudsz. mert azt tetted. A kérdésem ismét, miért?

Attól hogy terelsz meg személyeskedsz még ott marad hogy hazudtál.

2020. febr. 8. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!