Szerintetek mennyire lenne más a közel keleti és afrikai menekültek illetve gazdasági bevándorlók megítélése Európában ha kezdetektől fogva csak nőket és kisgyerekeket engednénk be? (Úgy értem már a 90es évektől).
A gyerek is egyszer felnő.
Szerintem ez az "előbb a nőket és a gyerekeket" elv diszkrimináció a felnőtt férfiakkal szemben.
Ezzel azt üzeni a társadalom,hogy a férfiak nem értékesek,csak rabszolgának születtek.
Amúgy nagy részük 15-25 éves fiú volt, nekem már azok is gyerekek.
És mégis hova kéne őket integrálni? Be az r.k. templomba, hit és erkölcstanórára? Vagy menjenek K-POP koncertre tombolni? Esetleg egy kis Marxizmus-Leninizmus? Vagy éppen a Kurultáj? (Észak-Afganisztániaknak amúgy ott a helye.) Netán egy kis gendertudomány? Csak merthogy ennek az Európának az ég világon semmiféle közmegegyezéses kultúrája nincs, csak elképesztő szakadékok ember és ember között. Ha valaki szerint van ilyen közös kultúra, akkor szólok, hogy azt a következő rendszerváltásnál úgy vágják lapátra, hogy annak a rendje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!