Hogyan lehetne elérni egy 23 éves fiúnál, hogy szeresse a kisgyerekeket/babákat?
1. Ez aligha kényszeríthető.
2. Miért kellene, hogy, szeresse? Akkor szeretnie kell a spenótot is?
Sehogy. Tiszteletben kell tartani, különben csúnyán össze fogtok veszni.
És nem, nem kötelező szeretni a tündibündi (meg neveletlen, hisztis, erőszakos - ezt a végletet valahogy szeretik elfelejteni, pedig egyre gyakoribb) kicsi gyerkőcöket. Nem lesz ettől senki kevesebb vagy több. Te sem örülnél szerintem, ha mondjuk bejelentenék, hogy holnaptól szeretned KELL a szomszédaidat vagy épp az olyan állatokat, amiktől rettegsz, mert valaki más így akarja.
Sehogy. Sőt, ha erőltetve van, akkor még jobban meg fogja őket utálni. Tudom, mert bár 18 éves vagyok, és lány, ugyanezt a reakciót váltják ki belőlem a meggyőzések; még jobban ellenkezni akarok, még jobban megerősödik bennem, hogy nem kérek belőle.
Ha a párod nem akar babát, akkor vagy fogadd el, vagy keress helyette mást, de ne tukmáld, mert boldogtalanná teszed őt is és az erőszakoskodva kisajtolt gyereket is a későbbiekben ezzel a mentalitással.
Remélem nem azért akarod ezt, mert terhes vagy tőle?
Amúgy sehogy.
Tapasztalas csak.
Ha pl rà lenne bizva egy kisgyerek egy lakatlan szigeten, valszeg elöjönne valami belöle.
A szeretet az megismeres tapasztalasok értékelés utjan alakul ki. Az egy folyamat része.
Ott pl lehet nem az nézné hogy hisztizik a kis büdös, hanem azt, hogy a kezei közt fog ehenhalni.
Nem lehet. Én se kedveltem őket 23 évesen.
És ez most, 48 éves koromra sem változott meg.
“Ha pl rà lenne bizva egy kisgyerek egy lakatlan szigeten, valszeg elöjönne valami belöle.”
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!