Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék hazudott, és ezt...

Az ellenzék hazudott, és ezt most mindenki meg is tapasztalhatta?

Figyelt kérdés

2018-ban azzal kapányoltak, hogy a migransozás teljesen felesleges dolog, mert nincsenek és nem is jönnek ide migransok csak nagyon is kevés számban. A kerítés miértjét, és a szigorúbb határőrizet miértjét is kérdőre vonták illetve pénzkidobásnak alakították be. Holott a határontúlról egyfolytában érkeztek 2018-óta a civilek panaszai a migrancsok miatt, eddigi kivártak, gyülekeztek, vagy más útvonalakat kerestek a kerítés vissza rettentő ereje miatt. Vagyis jelen voltak, csak az ellenzék elakarta tussolni és mini problémának beállítani.

Az ellenzék továbbra is a legálisan jövő, gazdasági teljesítmény megőrzése miatt beérkező migránsokkal riogat, akik nem nyomják le a béreket mert nem hülyék hogy ne kapjanak tőbbet, ne menjenek oda, vagy felveszik a kesztyűt a tömegesebben nagyobb számban érkező, az igazi tömeges illegális migrációval szemben? Vagy a Brüsszeli és a Soros közeli, liberális és zöld szervezetek mellé állnak ahogyan ezt teszik a cigánysággal is, illetve a migránsokkal is jelenleg?

2020. febr. 6. 19:32
 81/91 anonim ***** válasza:
100%

Ha már média, érdemes megnézni egy-egy indexes interjút ellenzéki és kormánypárti politikusokkal (kemény kérdések mindkét irányba, teljes válaszok le közlése), vagy a gyors javításokat, a másik fél mondandóját is leközölve (pl a mostani KDNP vs Netflix ügyben)

Ezzel szemben a “független” “köz”média, pl Karigeri interjú, vagy az ellenzék sosem megszólaltatása, vagy az Orbán “interjúk” a rádióban. Egy vicc.

Jobboldaliként, sőt Fideszesként ezt spéci el nagyon gáznak tartom, és azt is ha valaki ezt nem veszi észre, vagy jónak tartja így.

2020. febr. 9. 14:56
 82/91 A kérdező kommentje:
Szóval gáz, elítéled, ha mások szerint a közmédia, másról szól, nem arról hogy egy kampány csatorna legyen, mert ha a közmédiát egészben megnézzük akkor csak egy olyan csatorna van ami a politikával és a kapanyal foglalkozik, az esti híradót pedig úgy is az rtlre kapcsolva nézik meg az atvre. Szerintem ez így minden rendben van, az embereket 50-50 százalékban tudja megszólítani mind két média, de nem a mennyiség és a többség a lényeg, az ellenzék úgy is előnyjogot élvez mert a balliberális média többség az országban szabadon elérhető, nincs letiltva, de liberális országokhoz hasonlóan lehetne ezt a példát követni. Úgy is az egész világon balos média túlsúly van, a migrációt kicsinek festik le, vagy lealacsonyítják meg más híreket például ez sem egy jó folyamat, ez ellen a közmédia felveszi a versenyt, hogy az emberek valamilyen viszonyba kerüljenek ezekkel a hírekkel és az igazsággal, de nem csak ezek a hírek vannak, nem csak pozitív irányba való hangulatkeltés és tájékoztatás, hanem haza szeretetre ösztönzés is. Nyilván ez fáj.
2020. febr. 9. 16:24
 83/91 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el mégegyszer, nem ezt írtam. A hírekről beszéltem, és annak a teljes kiegyensúlyozatlanságáról a közmédiában. Ez tény, nem csak én mondom, mint Fidesz szavazó, hanem még a fideszes politikusok is. Szóval ne próbáld az ellenkezőjét megmagyarázni. A lib média túlsúllyal ugyanez a helyzet. Minden falusi viskóban bejön az M1, de indexet nem olvasnak.
2020. febr. 9. 19:51
 84/91 anonim ***** válasza:
100%

Origo is jó példa. Szalagcím “ A momentumos újpesti polgármester nem határolódik el a börtönre ítélt helyi jobbikos képviselőtől”... cikket elolvasva kiderül, hogy nem válaszoltak egy e-mailre ennyi.

Most ez olyan, hogy “Orbán Viktor nem tagadja, hogy kecskével szexel” hisz az ezt firtató e-mailre nem válaszolt.

2020. febr. 9. 20:03
 85/91 A kérdező kommentje:
Szerintem a hírek nagyon jók, kiegyensúlyozottak. Tapasztaltam a valóságukat, amelyekről azt mondjátok nem valósak.
2020. febr. 10. 07:36
 86/91 anonim ***** válasza:
78%
Fanti hirnek milyen valosag reszet tapasztaltad? Vagy annak, hogy Vona meleg, vagy annak, hogy Soros penzeli a migransokat, stb?
2020. febr. 10. 09:51
 87/91 anonim ***** válasza:
65%

07:36: [link]

További kellemes trollkodást!

2020. febr. 10. 12:32
 88/91 anonim ***** válasza:
78%
Meg egy hasbaszurt baratot is behazudsz, csak hogy igazold a hazugsagod? Ez igen! :)
2020. febr. 10. 13:35
 89/91 A kérdező kommentje:
És mi jó származna nekem abból?
2020. febr. 10. 13:40
 90/91 anonim ***** válasza:
78%
Ne felejtsd el a Chemtrail tagadást, meg hogy szerintunk a Fold nem lapos. Ezekben is tuti neked lesz igazad, mert a masik pilota haverod multkor a chemtrailezes utan leesett a Fold szelen a semmibe. ;)
2020. febr. 10. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!