Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék hazudott, és ezt...

Az ellenzék hazudott, és ezt most mindenki meg is tapasztalhatta?

Figyelt kérdés

2018-ban azzal kapányoltak, hogy a migransozás teljesen felesleges dolog, mert nincsenek és nem is jönnek ide migransok csak nagyon is kevés számban. A kerítés miértjét, és a szigorúbb határőrizet miértjét is kérdőre vonták illetve pénzkidobásnak alakították be. Holott a határontúlról egyfolytában érkeztek 2018-óta a civilek panaszai a migrancsok miatt, eddigi kivártak, gyülekeztek, vagy más útvonalakat kerestek a kerítés vissza rettentő ereje miatt. Vagyis jelen voltak, csak az ellenzék elakarta tussolni és mini problémának beállítani.

Az ellenzék továbbra is a legálisan jövő, gazdasági teljesítmény megőrzése miatt beérkező migránsokkal riogat, akik nem nyomják le a béreket mert nem hülyék hogy ne kapjanak tőbbet, ne menjenek oda, vagy felveszik a kesztyűt a tömegesebben nagyobb számban érkező, az igazi tömeges illegális migrációval szemben? Vagy a Brüsszeli és a Soros közeli, liberális és zöld szervezetek mellé állnak ahogyan ezt teszik a cigánysággal is, illetve a migránsokkal is jelenleg?

2020. febr. 6. 19:32
 11/91 anonim ***** válasza:
80%

Itt Zentán az utcámban van 8 üres ház. Egyikbe se látok migránsokat ki be mászkálni. Ez az egész egy nagy kamu. Olyanok okoskodnak hogy mi van itt akik több száz kilométerre vannak és soha nem jártak itt.

2020. febr. 6. 20:21
 12/91 anonim ***** válasza:
25%

Tudod mikor jársz te Szegedre dolgozni...

Ha igaz lenne, feltűnt volna a sok rendőrkocsi, rohamkocsi Szegeden.

Vagy legalább kapcsold be az M1-et. Néhány perc múlva láthatod, hogy jelenleg mi a helyzet.

2020. febr. 6. 20:32
 13/91 anonim ***** válasza:
32%

Egy hete Röszkénél törték át a határátkelő melletti kerítést vagy 60-an.

Jelenleg Tompánál gyülekeznek több százan. Délután mutatták amikor elindultak tömegesen Tompa felé.

Most még csak békésen tüntetnek.

2020. febr. 6. 20:43
 14/91 anonim ***** válasza:
64%
Igaza van a kérdezőnek zentei. Ne a saját Szegednek higgy, kapcsolt be az M1-er, ott majd megmondják neked.
2020. febr. 6. 20:45
 15/91 anonim ***** válasza:
91%
20:32: az M1-et. Ennél jobb poént tudsz?
2020. febr. 6. 20:47
 16/91 anonim ***** válasza:
83%
Jah valóban nagy tömeg van. Csak az a baj ezekkel a láthatatlan migránsokkal, hogy csak az m1 kameráján keresztül válnak láthatóvá,főleg amikor a szerkesztő a 2015 archiv mappából húzza be a videót.
2020. febr. 6. 20:47
 17/91 anonim ***** válasza:
89%
12-es! Én hétvégén otthon voltam Anyámnál Szegeden mesélj már nekem pár dolgot, amit látnom kellett volna mondjuk Újszegeden vagy az Indóház téren vagy Az Aradi-n (Aradi vértanúk Tere csak a szegedi köznyelv "aradi" néven emlegeti), mert én nem láttam semmi rendkívülit.
2020. febr. 6. 20:59
 18/91 anonim ***** válasza:
38%

Bizonnyára véletlenül volt tele tegnap Szeged rendőrségi rohamkocsikkal.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__10308714..

2020. febr. 6. 21:03
 19/91 anonim ***** válasza:
87%
#18 Nálunk is tele volt pedig jó 200 km-re lakom a határtól. Például mert rengeteg ház megrongálódott, fák dőltek ki a szélviharban stb. De lehet errefelé is az élőben sosem látott migránsokat kergették.
2020. febr. 6. 21:08
 20/91 anonim ***** válasza:
26%

Hétvégén még nem volt semmi, de tegnap bármerre jártam a városban rendőrségi kocsik, rohamkocsik tömkelege.

Hívd fel az ismerőseidet, ha jártak a városban, meg fogják erősíteni. (Kivéve, ha ki sem mozdúltak Újszegedről -itt tényleg nem volt semmi.)

2020. febr. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!