Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék hazudott, és ezt...

Az ellenzék hazudott, és ezt most mindenki meg is tapasztalhatta?

Figyelt kérdés

2018-ban azzal kapányoltak, hogy a migransozás teljesen felesleges dolog, mert nincsenek és nem is jönnek ide migransok csak nagyon is kevés számban. A kerítés miértjét, és a szigorúbb határőrizet miértjét is kérdőre vonták illetve pénzkidobásnak alakították be. Holott a határontúlról egyfolytában érkeztek 2018-óta a civilek panaszai a migrancsok miatt, eddigi kivártak, gyülekeztek, vagy más útvonalakat kerestek a kerítés vissza rettentő ereje miatt. Vagyis jelen voltak, csak az ellenzék elakarta tussolni és mini problémának beállítani.

Az ellenzék továbbra is a legálisan jövő, gazdasági teljesítmény megőrzése miatt beérkező migránsokkal riogat, akik nem nyomják le a béreket mert nem hülyék hogy ne kapjanak tőbbet, ne menjenek oda, vagy felveszik a kesztyűt a tömegesebben nagyobb számban érkező, az igazi tömeges illegális migrációval szemben? Vagy a Brüsszeli és a Soros közeli, liberális és zöld szervezetek mellé állnak ahogyan ezt teszik a cigánysággal is, illetve a migránsokkal is jelenleg?

2020. febr. 6. 19:32
 31/91 anonim ***** válasza:
79%
Nincsenek kecsketoszik régóta. Horgos Röszke átkelőn is délibábok vannak a kamionok között. Nem kétbites kokerók....
2020. febr. 6. 23:24
 32/91 Fizikakedvelő ***** válasza:
100%

#12:

"Vagy legalább kapcsold be az M1-et."

Nem véletlen,hogy nem akarja bekapcsolni. Én is nagyon óvatosan kezelem,a hírek hitelessége véleményem szerint olykor problémás. A témák változatossága az pedig olyan mint az RTL-n. Itt Mészáros helyett van Soros meg migráns.

2020. febr. 6. 23:36
 33/91 mindentudó99 ***** válasza:
62%
Sajnos a kormány már az Indexet is megvette mert ott is írnak róla [link] Megvették ezeket is
2020. febr. 7. 00:12
 34/91 anonim ***** válasza:
100%
Ha vannak is, ki a fszt érdekel, amíg a kerítés másik oldalán?
2020. febr. 7. 00:28
 35/91 anonim ***** válasza:
39%
#33 nem fizetett eleget, mert azt is írják, hogy ott nyugodtan dekkolnak, nem rángatják a kerítést, robbantanak termonukleáris fegyvereket a magyar rendőrök alatt, ahogy a kormánymédia állítja.
2020. febr. 7. 00:59
 36/91 Fizikakedvelő ***** válasza:
88%

#33:Én ezt értem,de azért ha már itt tartunk,hoznék én is indexes linket.

[link]

Ezért kezelem óvatosan a közmédia híreit.

2020. febr. 7. 06:30
 37/91 A kérdező kommentje:
És abban mi az agymosás, hogy a 2015-ös állapotokhoz merte hasonlítani, akkor is békés migránsok jöttek az ellenzékiek szerint, és az volt az egyik nagyobb ehhez hasonló "pár százas" migranshullám, akik után jöttek még pár százan, és a szabadkai buszalomáson is voltak, csak a rendőrök nem engedték tovább őket onnan.
2020. febr. 7. 07:30
 38/91 anonim ***** válasza:
81%
M1 😂 biztos szóltak a migràncsoknak, hogy merre jöjjenek, hol veszi öket a kamera
2020. febr. 7. 07:43
 39/91 anonim ***** válasza:
43%

Nocsak:

[link]

Vajon kiknek áll a leginkább érdekében ilyen híreket terjeszteni a migránsok között? Segítek: F-el kezdődik és idesz-el végződik.

2020. febr. 7. 08:54
 40/91 anonim ***** válasza:
67%
Én közben gondolkodtam, a rejtélyt! A vihart is a migránsok hozták Szegedre, most is csak azért ült el, mert "dicsőségesnemzethykormányunk" megállította őket, így aztán a vihar is elült. 🤣
2020. febr. 7. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!