A Niedermüller féle megélhetési gyűlöletketőkre mi szükség van?
Tett bármi hasznosat az országért?
Ha igen, kérem sorolják fel ide alá konkrétumokkal:
Nem tudom, hogy te az ország melyik részén élhetsz, ahol ilyen mindent elsöprő totális diktatúra van. Felénk semmi ilyen nem tapasztalható, pedig Hajdú-Biharban élek. Te merről írsz, ahol ilyen Sztálint idéző állapotok vannak?
:)))))))))))))))) Én is Keleten.
Nincs sztálini diktatúra, csak pedagógus vagyok, és az iskolaigazgatónk nagy fideszes. Indult a képviselőválasztáson is, az emberei járták a lakásokat, én is aláírtuk a papírt, meg mindenki, most mondjam, hogy nem írom alá??? De szavazni a másikra szavaztunk, úgyhogy irtóra meg volt lepődve.
Bocs az egyeztetési hibáért, éjjel 1 óra van...
Ha villanyszerelő lennék,azt mondanék, amit akarok. Tán még akkor is, ha a Polgihivatalban dolgoznék, mert ugye ki rúg ki manapság egy villanyszerelőt?
Nem kellett volna aláírnod. Ha emiatt atrocitás ér, vannak jogi lehetőségek. Biztos hiányozna az iskolának egy ilyen hírverés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!