A Niedermüller féle megélhetési gyűlöletketőkre mi szükség van?
Tett bármi hasznosat az országért?
Ha igen, kérem sorolják fel ide alá konkrétumokkal:
Mikor polgármester lett, a kerületében akiknek lejárt a TB-je, és nem tudták befizetni, kifizettette nekik, hogy ők is kaphassanak orvosi ellátást.
Azelőtt EU-s képviselő volt. Egyszer hallottam a felszólalását, azt mondta, amit én is gondolok.
Egyébként most nem azt mondta, hogy a keresztény fehér heterók rémesek, hanem hogy ha az Orbán által kirekesztetteket mind kivesszük a társadalomból, akkor a fehér keresztény heterók csoportja marad, ami rémes képződmény. Szerintem is rémes, mert én nem vagyok vallásos, úgyhogy én is ki lennék rekesztve.
Tett bármi hasznosat az országért?
Hát persze, gyengíti az ellenzéket. Köszönjük neki!
A kérdés önmagában minősíti a tárgyát.
Így,ezen alapon felmerül a kérdés:
Ha nem tudsz konkrétumokat ellene miért szeretnél mellette szóló konkrétumokat?
U.I.: Az "ellene" megtartott tüntetés fő felszólalója egy nem titkoltan,saját mondatai alapján is nyíltan rasszista uszító, propaganda báb.
"Tett bármi hasznosat az országért?"
A te szemszögedből igen mert a fideszt hatalmon tartja ezért fizetik a gazdáid.
Egy senkiházi!! Mint ahogy a pártja is, magyarellenes, kirekesztő személy...
De nézzük csak ezt a DK t, mint a legerősebb ellenzéki pártot (??). A vezetője megalomániás alkoholista, a volt frakcióvezetője a p**öcsét mutogatja miközben maszturbál, és másoknak küldözgeti, az alelnöke pedig "képződmények" ről beszél... Aki képződmények ről beszél, az már eleve nem lehet normális!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!