Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Niedermüller féle megélhetés...

A Niedermüller féle megélhetési gyűlöletketőkre mi szükség van?

Figyelt kérdés

Tett bármi hasznosat az országért?

Ha igen, kérem sorolják fel ide alá konkrétumokkal:

2020. jan. 30. 23:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
Csak az elvtársainak. Választások előtt pont jó lesz mutogatni, hogy mifélék is a gyurcsányisták.
2020. jan. 31. 08:21
 12/25 anonim ***** válasza:
27%

"ha az Orbán által kirekesztetteket mind kivesszük a társadalomból,"

Kiket rekesztett ki Orbán?

2020. jan. 31. 09:04
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
Nagyjából mindenkit, aki nem fidder.
2020. jan. 31. 09:05
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

12-es!

"Kiket rekesztett ki Orbán?"

Mindenkit, aki nem a csókosok közé tartozik!

2020. jan. 31. 09:16
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

#13-14

Nem vagyok fideszes, de sehonnan nem vagyok kizárva. Ez miért van?

2020. jan. 31. 09:49
 16/25 anonim ***** válasza:
72%

"Érdekes ha valaki rosszat m9nd m8ndíg azzal van magyarázva hogy kiragadott szöveg. Nem is úgy van."

Már miért ne lenne? Persze minimális értelem is szükséges a szöveg megértéséhez.

2020. jan. 31. 10:53
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

"Nem vagyok fideszes, de sehonnan nem vagyok kizárva. Ez miért van?"

Ki vagy zárva, csak úgy látszik, nem zavar. Ha csak egy napig hallgatod a HírTv-t, akkor értesülhetsz róla, hogy te egy hazaáruló liberálkomcsi vagy, ha Bayer műsorát is megnézed, akkor kiderül, hogy ezen felül még egy kretén sejthalmaz is vagy, de magyar semmiképp, viszont magyarellenes. Hacsak nem vagy mihazánkos, mert akkor fideszes vagy.

És ha szerencsédre nem tartozol egyik mostohagyerek csoporthoz sem, ne feledd, hogy ez ideiglenes állapot, ami bármikor megváltozhat. Te vagy a gyereked elcsaphat véletlenül egy gyalogost az utcán, és eltölthet néhány hónapot vagy évet a börtönben. Homo is lehet a gyermeked, és végignézheted, hogy hogy menekül el innen egy normális országba. Vagy megrokkanhatsz te vagy valamelyik családtagod, és akkor hiába fizettél 30 évig nyugdíjjárulékot, tengődhetsz 28000Ft-ból, vagy tarthatod el azt a családtagodat, aki így járt.

2020. jan. 31. 23:48
 18/25 anonim ***** válasza:
27%

"Ki vagy zárva, csak úgy látszik, nem zavar. "

Nem vagyok kizárva sehonnan, pedig mindenki tudja, hogy egy városvédő egyesület jelöltjére szavaztam. Sehol nem ért hátrány emiatt, pedig ez egy fideszes város.

2020. febr. 1. 08:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Oké, ha amiket felsoroltam, azokat te nem éled meg kizárásnak, akkor nem vagy kizárva. Én annak élem meg. Amúgy engem sem zártak ki sem a közértből, sem a könyvtárból, és a munkahelyemről sem mernek kizárni, nehogy mártír legyen belőlem, csak szólt a főnököm, hogy a fészbúkon ne politizáljak.

De az hogy lehet, hogy téged mindenki ismer?

2020. febr. 2. 01:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
#19 Nem ismer mindenki, a facebook alapján sokan tudják, hogy kire szavaztam, mert nyilvános a profilom. A munkahelyemen meg senki nem politizál, mert annyira azért nem érdekli az embereket, mint amennyire ezt egyesek láttatni akarják.
2020. febr. 2. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!