Az elvakult Mi Gatyánk Mozgalmasok akik hisznek a szélső jobban. Ők tisztában vannak vele hogy a fidesz ellenzéki szavazat megosztásra használja fel őket?
Nem Volner Jani az te szerencsétlen? :D
Egyébként úgy tudom kilépett a Toroczkai-brancsból is. ;)
Ellenben a főbohóc Petikétek nyíltan a böszme seggét nyalja.
Tisztában vagytok vele, hogy kihasználnak benneteket, és egy összef.sásban, vagyis "összefogásban" kicsinálnak benneteket?
Mindegy. A NER az NER. Torosszkai pedig a NER embere.
Még ez a vadállat is bevallotta hogy a fidesz pénzeli őket
#10 "Az is az igazamat bizonyítja hogy ott van VolNER Pista is. A NER szekerét tolják."
Egyre nagyobb baromságokat írsz le.
Mi köze a Volner JÁNOSNAK a fideszhez?
" 1,28%-ot kapott a párt tegnap, akik itt most védik tuti fideszesek, lásd 43%os TakácsZs."
Nyilvánvalóan. Ti meg ballikos-gyurcsányista pártkatonák, azért rettegtek egy amúgy nem nagy támogatottságú brancstól.
Azt se tudod milyen címszóval került ide!
Vagy nem illik beszélni a főnöködről? :P
#13 Hátha kicsit a valóság is eljut a kényszerképzeteid közé:
"A tegnapi nap folyamán végigsöpört a hazai balliberális sajtón a Partizán nevű komcsi szennywebhely óriási “felfedezése”, akik a kapuvári előadásom videójának nyilvánossá válása után közel két héttel, most kiollózták belőle a Mi Hazánk és Fidesz viszonylatáról mondott gondolataimat.
Kedves balfékek! A mondanivalóm összefüggéseiből kiemelt részletekkel való EP-választás utáni lejáratókampány-kreáló szánalmas erőlködésük bizony már eső után köpönyeg.
Az, hogy én a Mi Hazánk Mozgalmat a Fidesz valamiféle kvázi kreálmányának tartanám, ahogy ezt érzékeltetni próbálják, minden alapot nélkülöz. Mint ahogy az ilyen baromságok is, hogy én “beismertem”, “elismertem”, hogy a Fidesz támogatja őket.
Én nem “ismertem be” semmit. Nem is tehetem, mert nem vagyok bennfentes Mi Hazánk témában, pusztán a nyilvánosságban látottak alapján formálok véleményt."
De sebaj, ne búsulj! Volt már hogy valaki jobban leégette saját magát. Nem gyakori, de előfordul.
"Rogán vagy Habony mondta hogy ezt írd?"
Nem ciki, hogy a 20%-os támogatottságotok a béka segge alá zuhant? Így, hogy adjátok elő, hogy a legnagyobb ellenzéki pártok vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!