Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elvakult Mi Gatyánk Mozgalm...

Az elvakult Mi Gatyánk Mozgalmasok akik hisznek a szélső jobban. Ők tisztában vannak vele hogy a fidesz ellenzéki szavazat megosztásra használja fel őket?

Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 21:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Nem Volner Jani az te szerencsétlen? :D

Egyébként úgy tudom kilépett a Toroczkai-brancsból is. ;)

Ellenben a főbohóc Petikétek nyíltan a böszme seggét nyalja.

Tisztában vagytok vele, hogy kihasználnak benneteket, és egy összef.sásban, vagyis "összefogásban" kicsinálnak benneteket?

2020. jan. 27. 22:13
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
1,28%-ot kapott a párt tegnap, akik itt most védik tuti fideszesek, lásd 43%os TakácsZs.
2020. jan. 27. 22:22
 13/23 A kérdező kommentje:

Mindegy. A NER az NER. Torosszkai pedig a NER embere.

Még ez a vadállat is bevallotta hogy a fidesz pénzeli őket

[link]

2020. jan. 27. 22:27
 14/23 anonim ***** válasza:
33%

#10 "Az is az igazamat bizonyítja hogy ott van VolNER Pista is. A NER szekerét tolják."

Egyre nagyobb baromságokat írsz le.

Mi köze a Volner JÁNOSNAK a fideszhez?

2020. jan. 27. 22:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

" 1,28%-ot kapott a párt tegnap, akik itt most védik tuti fideszesek, lásd 43%os TakácsZs."

Nyilvánvalóan. Ti meg ballikos-gyurcsányista pártkatonák, azért rettegtek egy amúgy nem nagy támogatottságú brancstól.

2020. jan. 27. 22:35
 16/23 A kérdező kommentje:
10 év fidesz kormányzás után nem ciki még Gyurcsány Miniszterelnök Urat okolni mindenért?
2020. jan. 27. 22:35
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

Azt se tudod milyen címszóval került ide!

Vagy nem illik beszélni a főnöködről? :P

2020. jan. 27. 22:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Rogán vagy Habony mondta hogy ezt írd?
2020. jan. 27. 22:39
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

#13 Hátha kicsit a valóság is eljut a kényszerképzeteid közé:

[link]

[link]

"A tegnapi nap folyamán végigsöpört a hazai balliberális sajtón a Partizán nevű komcsi szennywebhely óriási “felfedezése”, akik a kapuvári előadásom videójának nyilvánossá válása után közel két héttel, most kiollózták belőle a Mi Hazánk és Fidesz viszonylatáról mondott gondolataimat.

Kedves balfékek! A mondanivalóm összefüggéseiből kiemelt részletekkel való EP-választás utáni lejáratókampány-kreáló szánalmas erőlködésük bizony már eső után köpönyeg.

Az, hogy én a Mi Hazánk Mozgalmat a Fidesz valamiféle kvázi kreálmányának tartanám, ahogy ezt érzékeltetni próbálják, minden alapot nélkülöz. Mint ahogy az ilyen baromságok is, hogy én “beismertem”, “elismertem”, hogy a Fidesz támogatja őket.

Én nem “ismertem be” semmit. Nem is tehetem, mert nem vagyok bennfentes Mi Hazánk témában, pusztán a nyilvánosságban látottak alapján formálok véleményt."

De sebaj, ne búsulj! Volt már hogy valaki jobban leégette saját magát. Nem gyakori, de előfordul.

2020. jan. 27. 22:40
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

"Rogán vagy Habony mondta hogy ezt írd?"

Nem ciki, hogy a 20%-os támogatottságotok a béka segge alá zuhant? Így, hogy adjátok elő, hogy a legnagyobb ellenzéki pártok vagytok?

2020. jan. 27. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!