Az elvakult Mi Gatyánk Mozgalmasok akik hisznek a szélső jobban. Ők tisztában vannak vele hogy a fidesz ellenzéki szavazat megosztásra használja fel őket?
Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 21:20
1/23 anonim válasza:
Nem, ezzel nincsenek tisztában, mivel nincsen így.
Azzal viszont tisztában vannak hogy a hozzád hasonlók azért terjesztik ezt a hazugságot, hogy pont az ellenzéki oldalon ne tudjanak egyre több szavazatot megszerezni.
2/23 A kérdező kommentje:
Pedig a vak is látja mire használja őket a fidesz.
Nem véletlen kapnak helyet a propaganda médiában is. Ahol sosincsenek valódi ellenzékiek. Legfeljebb csak akkor ha megakarják alázni őket.
2020. jan. 27. 21:27
3/23 anonim válasza:
Ne bántsd a mi hazánkat, én azóta nem tudok rájuk rossz szemmel nézni, amióta láttam hogy milyen tőlük kívül álló underground ezo-széljobber szekta létezik Magyarországon. :D
4/23 anonim válasza:
Valószínűleg a helyesírási kézikönyvben is hisznek! :P
5/23 anonim válasza:
Kérdező a történelem során elég sok példa van rá hogy végül az ilyenek vették át a hatalmat, gondoljunk itt az Oroszországi bolsevikokra, Németországba a ndsap, megannyi példa van rá hogy visszafelé sült el a dolog, meg én azt mondom hogy a MHM legalább már a harmadik olyan párt amelyik legalább tesz is dolgokat, nem pedig a szája jár csak mint ennek a valami anti Fidesz mozgalomnak, aminek jövője nincs, addig lesz erejük míg a Fideszt nem váltják, vagy még korábban, de utána már egymást tépik szét, ennyi miatt meg nem éri meg az egész hogy egy már stabilizált rendszert felrugjunk egy talán még rosszabb miatt, akkor lehetne elölről kezdeni azt a sok évet. Én már kiábrándultam ebből, eleinte láttam benne lehetőséget, de kimult a láng.
6/23 anonim válasza:
Kérdező
Honnan a fenéből jön ez a "fidesz használja" szöveg?
Mi köze a fidesznek a Mi Hazánkhoz?
Csak mert nem álltak be a moslék koalícióba máris a fidesz emberei lettek?
Tényleg érdekelne hogy mi az amiből azt lehet gondolni hogy a fidesz használja fel őket bármire is?
7/23 anonim válasza:
Egyébként kicsit nevetséges ez a neo-baljobbikos "migatyánkozás". A gatya helyzet az nálatok van, és mentek a süllyesztőbe!
8/23 mindentudó99 válasza:
M9st hogy a Jobbik is kiszáll az összefogásból annak gyakorlatlag annyi 8s.
9/23 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel a kétfarkú kutyapárt is az, ezzel a szavazatmegosztos dologgal jöttek pont a Budapesti választás során is, végül pont hogy a Fidesz elől vettek el egy helyet, ahelyett hogy megosztották volna az ellenzéket.
10/23 A kérdező kommentje:
Az is az igazamat bizonyítja hogy ott van VolNER Pista is. A NER szekerét tolják.
2020. jan. 27. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!