Meddig fogja még azt hinni a magyar baloldal, hogy aki baloldallal nem szimpatizál, sőt nyíltan kritizálja az csakis kizárólag fideszes és/vagy szélső jobbos lehet?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 16:19
1/6 anonim válasza:
Magyarországon nincsenek ártatlan emberek. Három fajta vesztes, beteg ember van
1. Fasiszta,náci,diktatúrát akaró klerikális orbánista
2. Nyugati talpnyaló, lélektelen, kommunista, genderliberális gyurcsányista
3. Szavazni képtelen, nihillista, ateista, depressziós, tudattalan kissebbség
3/6 anonim válasza:
Ameddig elbukják a választásokat biztos.
4/6 Balogh Bence 2019 válasza:
Hagyományosan bal- és jobboldal van. Namármost ha valaki a baloldali elvekkel nem tud azonosulni, az értelemszerűen jobboldali, legalábbis olyanról még nem hallottam, aki egyszerre akart társadalmi egyenlőséget és egyenlőtlenséget.
5/6 A kérdező kommentje:
"...olyanról még nem hallottam, aki egyszerre akart társadalmi egyenlőséget és egyenlőtlenséget."
Számomra éppen ez a baj a baloldallal, szerintem éppen ezt akarják, még ha nem is tudatosan.
2020. jan. 1. 03:13
6/6 anonim válasza:
Sajnis ilyen a politik (azt nem mondom, hogy csak idehaza, mert nem tudom külföldön mi a helyzet). Mindeki fekete-fehérnek lát mindent. Ha nem szimpatizálsz azzal amit a Fidesz csinál, hazaáruló vagy. Ha azt mondod, hogy a magyar ellenzék egy csapat bohóc, akkor pedig Orbán talpnyaló Fideszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!