Az ilyen ember inkább balos, vagy inkább jobbos?
1. nem utasítja el a bevándorlást, de szigorú feltételekhez kötné. Mondjuk mint az USA vagy Ausztrália.
2. Nem gyűlöl más kultúrákat, de elutasítja a multikulturalizmust. Abban hisz, hogy minden kultúrának joga van a saját, önálló élettérhez. Európa az európaiaké, ázsia az ázsiaiaké, stb.
3. Aki nem tart minden muzulmánt terroristának, mert sokan vannak akik beilleszkedtek, de tudja, hogy mivel nem lehet kiszűrni ki fog radikalizálódni, ezért a muszlim népesség potenciális veszélyforrás, amivel számolni kell.
4. Aki elfogadja a melegek másságát, és elismeri hogy ugyan-azok a jogok járnak nekik, de devianciának tartja a nyilvános parádézást, magamutogatást.
5. Aki szerint a nőknek ugyan-azok a jogok járnak, de hisz abban, hogy a 2 nem között alapvető biológiai és pszichológiai különbségek vannak, amiket puszta egyenjogúsággal nem lehet áthidalni. Ha mégis kijelentjük, hogy a két nem teljesen egyenlő dolgokra képes, akkor tényleg legyenek egyenlőek. (pl női bútorszállítók, vagy férfi kozmetikusok)
Aki nem hisz abban, hogy mindenkinek alanyi jogon ugyan-annyi jár, hisz a belefektetett munka sem egyenlő, de hisz abban, hogy az államnak kötelessége biztosítani mindent, hogy az egyén megvalósíthassa önmagát, és semmi ne gátolhassa, hogy képességei és szorgalma alapján, a maximumot hozhassa ki az életéből.
Nem titok, hogy ezt magamról írtam. E szerint inkább balos, vagy inkább jobbos vagyok?
1. tehát az adott országnak legyen csak előnyös a bevándorlás. Ez jobbos álláspont.
2. szintén jobbos, magyarázni se kell.
3. szintén jobbos
4. eleje liberális, vége jobbos
5. konzervatív
6. jobbos
Kb te is úgy gondolkodsz,mint én,és ennek örülök :)
De ezt azért töltsd ki,és meglátod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!