Miért akarják a magyar kultúrát és a történelmet eltörölni?
Szerintem aki elakarja törölni ezeket az lelketlen, gyökértelen, és kulturálatlan.
Folyamatosan azt hallom hogy a gyerekek túl vannak terhelve. Mivel vannak túlterhelve? Az irodalommal, a történelemmel? A logika fejlesztő matekal? Az alapműbeltséggel, azzal hogy erősítik a gyerkek magyar idetíását hogy a magyar költők verseiről és életéről tanulnak? Szerintem az a szégyen, aki nem ismeri ezeket, de még is magyarul merészel beszélni, és magyar kenyeret mer enni. Bárki aki nem értelmi fogyatékos, és magyar ezt neki tudnia kell. Ahogy a Franciáknak is a francia történelmet.
Sokkal pozitívabbak azok az emberek akik tanulnak, és nem mocskolódnak. Aki ezen az úton jár, és folyamatosan csak mocskolódnak előbb utóbb megkapják a büntetésüket. Bebizonyított hogy azok az emberek akik folyamatosan elégedetlenek, azok kevesebb ideig élnek. És ez nem a magyar egészségügy hibája, hanem az egész testükre és lelkükre nincs ez jó hatással, és a szívük is egyre nehezebben viseli a sok stresszet és elégedetlenséget.
A magyar történelmet nem megváltoztatni, átírni kell, és eltörölni, bele értem a történelembe azt is ami 1000 évvel ezelőtt volt, az is ami 100 és az is ami 10 évvel ezelőtt volt, és az is ami lessz, mert az utódaink sorsa is fontos, és az is hogyan emlékeznek majd ránk.
Az való igaz hogy ezek elvont dolgok meg már elmúltak, de nem vesztek el. historia est magistra vitae, ezt sokan elfelejtik/elfelejtették. Úgy beszélnek a magyar történelemrő hogy "szipi" "szopi" Trianon, meg a magyar identitást semmibe veszik. [link]
#20-ik vagyok.
Szerintem attól még nem műveletlen, mert nem tudja, hogy Mátyás király mettől meddig uralkodott. Persze, néhány alap dologgal tisztában kell lenni, de szerencsére a legtöbben ezt birtokolják is.
#24-ik vagyok.
Elég hosszú lenne leírni, hogy mik a fontosak, de biztos, hogy az iskolában tanultnál kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!