Fideszesek, fidesz-szavazók, köztetek van olyan aki Orbán leváltását szeretné?
Egyébként érdekes kérdést vetettél fel!
Én 30 éve vagyok Fidesz szimpatizáns, és szavazó. Nagyon egyszerű oka van egyébként annak, hogy miért "fontos" Orbán Viktor egy Fidesz szavazó szakmára. Az esetek nagy részében nem Orbán Viktor személyébe szerelmes, DE nem nagyon találsz a 20-21. században még egy olyan karizmatikus politikust , aki 30 éve egy pártszövetségnek a vezetője, negyedik alkalommal miniszterelnök, és még talpon van!! Ráadásul még nem esett szét alatta semmi, nem szakad szét a párt, nem fordultak vele szembe, stb és ezt nagyon nehéz ám megcsinálni... Emellett egy öt százalékos ifjúsági mozgalomból csinált egy 50% os támogatottságú pártszövetséget. Vajon az ilyen ember alkalmatlan lenne politikusnak?? Nem hinném. És persze ott vannak azok az elvek, azok az értékek, és mostmár azok a tettek is, amelyekkel leginkább azonosulni tudok. Nem mondom hogy hibátlan minden intézkedése a Fidesznek, de ha az ellenzéki politikusokhoz, pártokhoz viszonyítok, az ott az elhangzottak 10-20 százalékával értek egyet, amit pedig Orbán Viktor és a vezető fideszes politikusok mondanak, ott pedig minimum 80% ban egyetértek, egyszerűen én is úgy gondolom.
Na most innentől kezdve miért szavaznék másra, ráadásul én tényleg úgy érzem, hogy 2010 óta pozitív irányba halad az ország, az én személyes életem is, és hát nem beszélve arról, hogy az előtte lévő nyolc évben pedig láttam és tapasztaltam, hogy mi lett ebből az országból. Ennyi.
az a baj lázárral, hogy felveszi a kesztyűt a baltrollokkal, orbán meg már ismeri őket, hogy csak ki kell őket röhögni
- óóóóórbáááánúr miért van az, hogy maga csecsemők vérét issza
- boldog karácsonyt
ezek ezt érdemlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!