Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van, hogy az itteni...

Az miért van, hogy az itteni fideszesek java része 50% alatti?

Figyelt kérdés

Itt ha olvasok egy kérdést, akik fideszesek azok többnyire 40% körül mozognak. Csak nekem kelti azt a hatást ezáltal, hogy tényleg mintha csak fizetettek lennének és csak ide irogatnak népszerűsítve a fideszt. Ha bárhova máshova is írnának akkor nem 40-47% körül mozognának, kivéve persze, ha ott sincs értelmi meglátásuk.

Elhiszem, hogy erre lehet egyből azt mondani, hogy itt többségbe az ellenzék és csúnyán lepontozzák őket, de mint mondtam ha máshova meg írogatnának, akkor az meg fentebb is vinné.

Ezért néz ki úgy mintha ténylegesen fizetett tapsikolók lennének.

2020. jan. 6. 16:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
49%

Na és???

Még a 40% is KÉTHARMAD!!!

2020. jan. 6. 16:42
 2/31 anonim ***** válasza:
62%
Mert ostobák és hülyeségeket írnak.
2020. jan. 6. 16:42
 3/31 anonim ***** válasza:
67%

Neked hány kategóriád van ahova rendszeresen írsz?

A többség maximum 2-3 kategóriát követ aktívan.

De egy másik kategóriában nem lesz 10-20 hozzászólásos vita szinte semmiből se, így ott ha válaszolsz egy kérdésre ott egyszer fognak csak pontozni itt meg ha meg akarsz valakit arról győzni, hogy nem ért hozzá simán írsz 5-10 választ is amire sok okos kapásból nyomja a lepontozást.

2020. jan. 6. 16:45
 4/31 A kérdező kommentje:

Lehet rossz voltam matekból, de a 40% nem kétharmada, még az 1/2-től is kissebb.

2020. jan. 6. 16:46
 5/31 anonim ***** válasza:
58%

#5 nem csak matekból de magyarból se voltál túl jó :D

Ironizált az egyes hozzászóló illetve "értelmi meglátás" helyett talán az érdemi meglátást is használhatnád mert annak van értelme :D

2020. jan. 6. 16:50
 6/31 A kérdező kommentje:

Én is 2-3 kategóriába ha írok rendszeresen. De szoktam nézelődni a kezdő lapon is, hogy hátha van érdekes téma, amihez hozzá tudok szólni értelmesen. Hogy sokszor hülye módon belemegyek a vitába úgy is 80% körül van az átlagom. Pedig van mikor sokadjára is lepontoznak. Szóval ez nálam is ugyan úgy megvan. Annyi lehet akkor a különbség, hogy gyakrabban mondok értelmeset.

2020. jan. 6. 16:50
 7/31 anonim ***** válasza:
42%
Ennek az lehet az oka, hogy a Fideszesek többsége inkább az idősebb kategória akik kevésbé aktívak internetes fórumokon, így kisebbségben vannak.
2020. jan. 6. 16:51
 8/31 anonim ***** válasza:
43%

A politika kategóriában a százalék nem a hasznosságot vagy a válasz helyességét mutatja, hanem az arányát annak hogy bizony sokkal több itt az ellenzéki. Ennyi.

Amikor konkrétan egy linket rakok csak be amin pontosan az van amit a kérdező kért vagy amikor csak rákérdeztem hogy pontosan mire is gondolt - semmi mást - akkor is ugyanígy lepontoztak.

Volt is amikor konkrétan leírta az egyik, hogy el sem olvassa amiket leírunk, azonnal nyomja a lepontozást.

Jókat lehet neveti azon amikor valakinek ugyanolyan a százaléka mint nekem vagy más ismertebb nem ellenzékinek és lepontozzák, holott éppen azt írta le amit ők akartak, mert velük értett egyet.

2020. jan. 6. 16:54
 9/31 anonim ***** válasza:
23%
a fideszesek dolgoznak adóznak, hogy az államnak legyen pénze etetni a hálátlan ballib hordát, akiknek meg van egész nap a neten lógni írogatni és természetesen lepontozni
2020. jan. 6. 16:55
 10/31 anonim ***** válasza:
55%
Azért szorgalmasan cserélgetik a nickjeiket, ha már leamortizálták a butaságukkal 40% körülre vagy alá akkor mindig feltűnik egy "új" fideszes friss és üde 60-70%-kal érdekes. :D
2020. jan. 6. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!