Ennyire be vannak rezelve a fideszesek hogy ennyit gyurcsányoznak?
Nem tudom, de rettenetesen elkeserít, hogy léteznek ilyen emberek.
Őszintén nem értem, hogy süllyedhet valaki olyan mélyre, hogy trollá váljon? Hol siklott félre az életük? Ezek tényleg ott vannak köztünk a buszon, a vonaton, a boltban?
Ezek még csak azt sem veszik tényleg észre, hogy a saját pártjuk is mennyire lenézik és hülyének nézik őket?
És ezek majd tényleg sikerként fogják elkönyvelni, hogy megunom ezt a sz"rságot és többet nem válaszolok ide? Aztán fröcsögve panaszkodnak majd, hogy nincs értelmes vitára lehetőség...
Szerintem teljesen szórakoztató trollnak lenni, nem tudom mi a bajod :C
Ennyire be vannak rezelve a fideszesek hogy ennyit krumliznak?
Vagy ez van kiadva a napi száraztésztáért?
A fideszesek tudják, hogy semmi sem tart örökké. Ezért el kell hitetni a sok bambával, hogy Gyurcsi a fő ellenség. A sok bamba meg azt mondja, hogy ha gyurcsi akkor azt választjuk meg, mert az majd leszámol vityával és a bagázsával. De gyurcsi nem számol le vityával, mert vitya sem számolt le gyurcsival.
A sok bambának pedig megint át lesz toszva a feje.
Az öt kiló krumpli az öt kiló krumpli! (Még mindíg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!