A fideszesek miért ellenzik a környezetvédelmet?
Tudod "minden"tudó ha már mindent tudsz legalább az angol nyelvű wikipédiáig juss már el!!!
Magyarázom, mert neked ez magas volt eddig -ezt a "társalgást" harmadjára folytatjuk le, csak tudjad.
Szóval a fekete csík, az a "coal" az a szénből előállított áram mennyisége. Nő vagy csökken? Csökken.
Az atomenergia -a lila- nő vagy csökken. Csökken.
Helyes-e azon állításod miszerint figyelembe véve, hogy a szén és atomerőművekben is egyre kevesebb áramot termelnek, hogy
"De ami biztos hogy az atomerőművek pótlására szénerőműveket indítottak el. Ha nem így van akkor cáfold légyszives."
Cáfoltam, szívesen!
De ehhez én nem kellenék, csak használni kéne az internetet és nem bedőlni a bulvárújságoknak, vagy az azon a szinten írogató zugblogoknak.
Inkább én kérdezek kettőt, aztán folytathatjuk a "csevegést" akkor szerinted is mindentudó kijelenthetjük, hogy Németországban miközben folyamatosan zárják be az atomerőműveket a szénerőművekben előállított áram mennyisége csökken? (erre már adtam forrást)
Továbbá Németországban az egy főre eső üvegházgáz kibocsátás folyamatosan csökken? Igen vagy nem?
erre pedig itt van ez
Miután mindkettőre feleltél (és mindkettőre elég egyértelmű, hogy mi a válasz), akkor adom a választ arra, amire kíváncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!