Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért ellenzik a...

A fideszesek miért ellenzik a környezetvédelmet?

Figyelt kérdés
A fideszesek szitokszóként használják a "zöldek"-et, a globális felmelegedést hazugságnak tartják. Ellenzik a megújuló energia használatát, támogatják a fakivágást semmit nincs szándékukban tenni a környezetszennyezés ellen. Miért van ez? Miért gyűlölik még azt is, aki csak a természetet akarja megóvni?
2020. jan. 8. 17:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Tudod "minden"tudó ha már mindent tudsz legalább az angol nyelvű wikipédiáig juss már el!!!

[link]

Magyarázom, mert neked ez magas volt eddig -ezt a "társalgást" harmadjára folytatjuk le, csak tudjad.

Szóval a fekete csík, az a "coal" az a szénből előállított áram mennyisége. Nő vagy csökken? Csökken.

Az atomenergia -a lila- nő vagy csökken. Csökken.

Helyes-e azon állításod miszerint figyelembe véve, hogy a szén és atomerőművekben is egyre kevesebb áramot termelnek, hogy

"De ami biztos hogy az atomerőművek pótlására szénerőműveket indítottak el. Ha nem így van akkor cáfold légyszives."

Cáfoltam, szívesen!

De ehhez én nem kellenék, csak használni kéne az internetet és nem bedőlni a bulvárújságoknak, vagy az azon a szinten írogató zugblogoknak.

2020. jan. 9. 13:32
 32/35 mindentudó99 ***** válasza:
#31 [link]
2020. jan. 9. 14:28
 33/35 mindentudó99 ***** válasza:
#31 [link]
2020. jan. 9. 14:30
 34/35 mindentudó99 ***** válasza:
Azt kérdeztem hogy igaz e hogy szénerőműveket indítottak el atom helyett. De látom nem tudod értelmezni ezt az egyszerű kérdést. Lehet most csökkent a szénerőmű termelése és az is lehet hogy leállítják majd egyszer. Jöhetsz grafikonokkal de a kérdésemre akkor se vàlaszoltál. Úgy hogy légyszives most bálaszolj igaz vagy nem igaz hogy Németország szénerőműveket indított el atom helyett vagy nem igaz. Egyszerű igen vagy nemm. Ok?
2020. jan. 9. 14:35
 35/35 anonim ***** válasza:

Inkább én kérdezek kettőt, aztán folytathatjuk a "csevegést" akkor szerinted is mindentudó kijelenthetjük, hogy Németországban miközben folyamatosan zárják be az atomerőműveket a szénerőművekben előállított áram mennyisége csökken? (erre már adtam forrást)

Továbbá Németországban az egy főre eső üvegházgáz kibocsátás folyamatosan csökken? Igen vagy nem?

erre pedig itt van ez

[link]

Miután mindkettőre feleltél (és mindkettőre elég egyértelmű, hogy mi a válasz), akkor adom a választ arra, amire kíváncsi vagy.

2020. jan. 9. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!