Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz leszereplesének...

A Fidesz leszereplesének egyik oka hogy a határontúliak nem szólhattak ez alkalommal bele?

Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 07:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%

"az összes szavazat 56%-át kapta a fidesz az önkormányzati választásokon"

Ez gondolom úgy jött ki, hogy a megyei közgyűlésekre leadott listás szavazatokat összeadta valamelyik okos. Csak szólok, hogy a megyei listákra nem szavaznak a megyei jogú városok lakói és a fővárosiak. A Fidesz hivatalosan is a vidéki nyuggerek és fogatlan kisebbségiek pártja lett, szép kilátások a jövőre nézve.

2020. jan. 3. 12:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mintha Gyurcsàny urat a múltkor is nem nyugdíjas hölgyek ünnepelték volna ugye... Nem tudom miért kell azt gondolni, hogy a Fideszre csak nyugdíjasok szavaznànak. Èn még csak 33 vagyok (tehàt nem nyugger) és èn eddig csak a Fideszre szavaztam mindig. De ismerőseim közül még nagyon sokan és nem nyuggerek.
2020. jan. 3. 12:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja és kisebbsègiek sem vagyunk és fogunk is van😅
2020. jan. 3. 12:28
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

[link]

tessék örjöngeni balosok! külföldiek szavaznak magyar ügyekben

tessék felháborodni! fröcsögni köpködni!

2020. jan. 3. 12:35
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

#12 mind2 kisz titkár, és az összes MSZMP-KISZ párt szavazói ugyan az a réteg. Miért meglepő, hogy az MSZMP-KISZ származék dk-ra, és a szintén MSZMP-KISZ származék fideszre ugyan olyyn kádárista nyuggerek szavaznak?

#14 elvtárs! Prosti srácok? Haha! Vicces komcsi vagy te! :)

2020. jan. 3. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 46 éves vagyok, megvan az összes fogam, két diplomám van, két nyelvvizsgám, 1 gyermekem. 1994 ben szavazhattam először, azóta mindig csak a Fideszre szavaztam és fogok is a jövőben. És még jó pár ilyen ismerősöm van. Ja és nem kapcsolódok Mészáros Lőrinchez és a NER- hez sem,semmilyen szinten semmilyen előnyöm soha nem származott a politikai irányultságomból...
2020. jan. 3. 13:28
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Tehát bevallod, hogy semmilyen előnyöd nincs a Fidesz-kormányból, mégis rájuk szavazol. Akkor te a harmadik csoportba tartozol, a szimpla buták csoportjába, akik benyalják a propagandát.
2020. jan. 3. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:

"A Fidesz hivatalosan is a vidéki nyuggerek és fogatlan kisebbségiek pártja lett, szép kilátások a jövőre nézve."

vicces, hogy az úgynevezett baloldal ilyen habzószájú örjöngő bugyuta propagandát tol te az RTL híradóra fogékony kispesti panelprolik torkán

2020. jan. 3. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Francokat örjöngés, legkevésbé sem propaganda,ez csak az én véleményem, ami a választási eredmények eloszlásán alapul. Ha a fideszesek nem látják be, hogy évek óta öregedik és butul a táboruk, az csak nekik lesz rossz később. Olyan helyeken vesztettek, mint az I. és II. kerület, emberek, közben meg a borsodi és szabolcsi nyomorfalvakon tényleg megvalósult a csak a Fidesz mantra. Ezek tények, mi másért estek volna ennyire pánikba a kormánysajtó emberei október után? Ők is látják a tendenciát.
2020. jan. 3. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:

ti "érveltek" mindig azzal, hogy óóóóórbán a szegíííny embert szivatja

aztán meg ideokádsz egy ilyen szegénygyűlölő propagandát

2020. jan. 3. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!