Nem lehetne a népességfogyás problémáját megoldani a határontúliak átcsábításával?
Nem, a népességfogyást úgy kellene megállítani, hogy a fiataloknak legyen munkája, amiből tudnak gyereket vállani, illetve otthont tudnak teremteni.
26/N
sehogysemoké
1, ők ott élnek, ott van midnenük, család, ismerős, barát
2, ők jogosultak kedvezményes lakásvásárlásra, csak mert nem itt él, miközben sok magyar fiatal élete végéig fizetheti a lakáshitelét, aki mellesleg egész életét itt dolgozza le
3, mit fognak dolgozni 10%-os munkanélküliség van Magyarországon, ember!!
4, honnan veszed, hogy ők ide akarnak jönni, illetve, hogy egyáltalán bárkinek is itt jobb élni, mint máshol?
5, a népességfogyáson ez semmit nem segít, attól mert statisztikailag többet mutatna a népesség, attól még uyganúgy fogy, a népesség növekedéséhez (magyar)gyerekeknek kell születniük, nem pedig "átcsoportosítani" az öregeket
6, ezzel végérvényesen lemondanűnk azokról a területekről, az oda kötődő kultúráról, stb
Hát én délvidéki vagyok itt most kezd belendülni a gazdaság, a fejlődés most nyílnak az új munkahelyek meg itt sok a szántó föld itt van miből meg élniük az embereknek.
Szóval én nem mennék át esetleg csak tanulás szempontjából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!