Miért támogatják azt aki elektromos autót vesz? A friss jogsisoknak azaz fiataloknak miért nincs semmi " kedvezmény"?
Ügye az elektromos autó a gazdagok játékszere, legolcsóbb is 8-9 millió újonnan. Erre jár akár 1.5 millió állami támogatás.
4 éve amikor közel 153 ezerért csináltam meg a B jogsit azt még nem tudtam vezetni, kellett hozzá egy autó, az egy alap fapad Swift volt, félreértés ne essék azóta is Swifttel járok csak közel fél millióba került az autó, plusz az átírás amit az eleve leadózott pénzemből csináltam és azért is kértek " vagyonszerzési illetéket" .
Tudom, hogy populista a kérdésem, de nincs igazam?
Ok, kb. senki sem mondaná, hogy kihagyom, de te itt siránkozol, mert neked kell megdolgozni a jogsiért és a kocsiért.
Kérdezem, mi alapon?
#2 ohh de jó, hogy az állam megint kifizeti ÖNMAGÁNAK azt, ami az állam nélkül nem is lenne költség :)
ÉLJEN A PÁRT! ÉLJEN ORBÁN!
Amúgy a friss jogsisokat miért kéne támogatni? Van pénz 20 éves bmw-re, amivel a fa köré tekeredhet, a csajt megölve az anyósülésen.
Mondjuk igaz, eddig 9 autót törtem szét 5-be chiptuning is volt 12 barátnőm nyomorítottam le 6-ot temettem (egy alkalommal arányaiban több barátnőm csüccsent a kocsiba ). Amúgy azért írtam ilyenkor mert pontban dél óra 5. perckor minden friss jogsis drifftel 230+km/h val.
Szereotípia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!