Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az index miért hazudik Gyurcsá...

Az index miért hazudik Gyurcsány Ferencről?

Figyelt kérdés
[link]
2019. dec. 21. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

"Támadja a keresztèny, nemzeti értékeket"

Kérlek, hozz fel ezekből példát, csak mert tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá!

Indexet olvasok, de sehol nem olvastam olyat, hogy "támadná a nemzethy keresztény értékeket" :D

2019. dec. 21. 23:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem most így hirtelen ez ugrik be meg a "Nélküled" című dal

[link]

2019. dec. 22. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Hol itt a keresztény és nemzeti kultúra ellenesség???

Itt arról van szó, hogy Orbán szenvedélye, a foci ellen szólalt fel, mert ugye mindenáron foci nagyhatalmat akar ebből az országból és azt gondolná Viktor papánk, hogy a sok stadion, sportcsarnok építésével megnő majd a focikedv...

Nem értem, hol itt a keresztényellenesség!

2019. dec. 22. 08:33
 14/14 anonim ***** válasza:

13

Ha szerinted a "fociellenességről" szólt az írás, akkor nem tudsz értelmezve olvasni.

Igaz, nincs egyenes nemzetellenesség sem benne, csak tömény rosszindulat minden és mindenki ott levővel szemben.

Tények kihagyása, hogy mondjuk az ellenfél himnuszát egy magyar szerző írta. Vagy hogy az ellenfél 1 játékosának a piaci értéke is meghaladta a mi csapatunk teljes piaci értékét. AZAZ NEM VALLOTTUNK SZÉGYENT.

Suttyó az író, nincs mentsége, mindenben a rosszat típus. Az Indexbe való.

Így írnak ők, kanyarban, soha nem egyenesen szemből. Hogy vitt egy sorosos könyvet magával, hogy majd felmutatja -jó propagandistaként- a kamerának. Hogy milyen apropóra, az az ő titka. Ez az ő virtusuk, a sunyi mutogatás.

2019. dec. 23. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!