Van itt olyan, aki rendszeresen olvassa az index.hu-t?
Nekik szólna a kérdésem. :) Aki nem olvassa, az kérem írja ezt oda a válaszához!
És akkor a kérdés: Szerintetek a szerkesztőség tagjainak többsége melyik szervezet listájára adná legszívesebben a voksát?
Fidesz-KDNP, Kormányváltás, Jobbik, LMP?
Szia, én nem rendszeresen, de azért szoktam olvasni. Szerintem a Jobbik kizárt. Pont a minap olvastam egy hírt, miszerint Vona Gábor, a Jobbik elnöke az egyetlen személy a nagyobb pártok közül, akit nem kértek fel interjúra. Azt írták hogy azért, mert ellenkezik a nézeteikkel. ,,Amíg a Jobbik tűri, hogy politikusai rasszista, homofób és egyéb kirekesztő kijelentéseket tegyenek, nem tekinthető szalonképes választási alternatívának. A párt kampányáról beszámoltunk, de interjút nem kértünk."
Szerintem a Fidesz-KDNP-vel sem szimpatizálnak, ugyanis legyen szó bármilyen hírről, mindig képesek vele bemocskolni a kormányt.
Úgy gondolom hogy legtöbben közülük a Kormányváltásra fognak szavazni, de néhányan biztosan fognak az LMP-re is.
Ezt rosszul olvastad vagy lehet jól, de effektíve irreleváns mivel [link]
látható, hogy ott van Index autonóm riportsorozata, egyedül Fideszes képviselő nincs (mert ők nem vállalták,megtiltották nekik)
Nekem családtagom is van ott, és ő, illetve akivel találkoztam kollégái, azok az LMP-re fognak szavazni.
Nyílván nem lehet kijelenteni, hogy abszolút mindenki az LMP-re, de azt hiszem, hogy elég sokan oda szavaznak tőlük, bár sokuknak a zöld energiaforradalommal gondjuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!