Megdöbbentő vagy nem?
45
Nem az iszlámmal van a baj, hanem hogy egy iszlám terrorszervezet által elkövetett véres merénylet napján tartják, tudod:)
13:13!
"Nem az iszlámmal van a baj, hanem hogy egy iszlám terrorszervezet által elkövetett véres merénylet napján tartják, tudod:)"
amit természetesen a mai napig nem tudtak bizonyítani, és ugye kell egy felekezet és egy indok, hogy IGEN, ŐK A TETTESEK!
ne viccelj öregem!
59
Leszoktam arról 2-3 éve, hogy Szaniszló féle összeesküvés-elmélet-mániás emberekkel vitatkozzam. Természetesen Omar molla, Bin Laden színészek, és még sorolhatnám, ugye?
Tudod barátom, én nem mondtam az elméletedre, hogy az egy mánia, de te igen az enyémre.
Tudod barátom amíg TE csak a hírekből hallasz dolgokat, és rakod össze a képet addig talán meg kellene hallgatnod egy olyan embert is aki átélte (sajnos)
No de ehhez ész is kell(ene)
A Belső-ázsiai rokonság után már az arabok is a rokonaink? A genetikai vizsgálatok ezt is bizonyították?
hedamort
igaz!
pl: ezer, száz, hal, ők is így mondják!
úgy néz ki igazad van kérdező, ezt szar beismerni, de lehet. írtam jobbiknak és válaszoltak, hogy meg lesz tartva a rendezvény.
hát nmtom tleg. lehet, hogy végülis csak simán annyira hülyék, hogy nem nézték a dátumot ahogy a fidesz sem, hogy ÁVH, kicsit ez nekem csalódás, vagyis eléggé. akármennyi kérdés is van a 9/11-el kapcs, azért szerintem a minimum lenne, hogy ne szept 11-én tartsanak egy arabokkal foglalkozó rendezvényt.
Azoknak, akik kételkednek:
- felhívtam én is a Jobbik Ajkai szervezetét, és igen, megtartják a programok
- a másik pedig, amire rákérdeztem, mert láttam, hogy itt néhányan az oldal linkjét kifogásoltátok, az egyik link, amit én linkeltem az első hozzászólásnál, az a Jobbik hírportál (Veszprém megyei), a másik amit egyikőtök írt az pedig a programajánló portáljuk, azonban a kettő ugyanaz a szervezet
Remélem a gyengébbek kedvéért sikerült tisztázni!
Szebb jövőt!
Rájöttek, hogy hülyeség... Nem vették észre a dátumot...
Ne legyetek már vakok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!