Megdöbbentő vagy nem?
Figyelt kérdés
Számomra érthetetlen az ajkai Jobbik 2010. szeptember 11-re tervezett programja. Attól félek, hogy itt lincselés lesz.2010. júl. 20. 10:09
11/32 anonim válasza:
12/32 anonim válasza:
A leírt programmal semmi bajom. Az viszont megdöbbent,hogy Magyarországon létezik egy olyan terrorszervezet,mint a HAMASZ! és annak elnöke egy volt református pap! Ilyen szerveztetet hogyan tűrhet meg a magyar rendőrség?
13/32 anonim válasza:
Lehet,hogy én nem tudok olvasni,de mindkettő a Jobbik programja,legalábbis a fejléc szerint.
14/32 anonim válasza:
ami igaz ,h mind2 oldalon ott a másik linkje, hát nmtom. ha telg szept 11-re van ez kiírva és valós, akkor a gáz és megrendíti a jobbikos mivoltomat.
15/32 anonim válasza:
Kedves kérdező, kedves Nemzeti Együttműködő testvérünk!
A nyári munkára meghirdetett "rémhír terjesztő" engedélyedet bevonjuk, mert láthatóan átlátszóra sikeredett.
Azonnal hagyjál fel a kérdésekkel, illetve további rémhírterjesztői kurzuson kell részt venned, és térj vissza a Felcsúti bázisunkra.
Az elszámoltatást megkezdtük ellened és családod ellen.
Üdv: Fidelitasz
16/32 Voltaire válasza:
Ha és amennyiben igaz, akkor ezek után a Jobbik a legkisebb jogalapját is elveszti, hogy bármin felháborodjon, ami esetleg szerintük sértő. Pofátlanság.
17/32 anonim válasza:
A kuruc oldalán olvastam ma reggel.
Megdöbbentő? Borzasztó!!!
Ha beírod a google-ba, hogy kuruc szeptember 11, a második találatnál van. A kért oldal nem megtekinthető.
18/32 anonim válasza:
Ugyanott olvastam, hogy többek között ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész elfogadta a meghívást.
19/32 anonim válasza:
kuruc leszedte, gondolom rájöttek, hogy hülyeség.
20/32 anonim válasza:
Ne kakálj be, az iszlám a jövő és jó ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!