Mal Zrt. : Megdöbbentő, hogy a céget nevezték meg károkozónak. Szerintük jogilag példa nélküli, ha a kormány határozza meg a károkozó kilétét. Nem az ő trutymójuk pusztitott?
Meg is fogják úszni.
Üdv meseországban!
Akkor milyen megdöbbentőnek tartanák az én határozatom?
Úgy kezdtem volna kinek a nevén van a cég? Tarkólövés, vagyonelkobzás.
Igazuk van! Addig,amíg sem az iszapömlés oka,sem a tározókért felelős cégek,Környezetvédelem,jegyző stb, nincsenek megállapítva,nem lehet senkit felelősségre vonni.
Ez minden jogállamban így van,a magán életben is.
Ha egy hozzátartozód műtét közben meghal,és feljelented az orvost műhiba miatt,csak akkor ítélik el és és kapsz kártérítést,ha bebizonyosodik hogy valóban felelős.
Zárolták a Mal-vezér magánvagyonát, a céget a Fidesz gárdája ellenőrzi. Nincs módjuk kimenteni a vagyont,ha bebizonyosodik a felelősségük.
Jogállamban csak Bíróság állapíthatja meg azt hogy ki a felelős a tragédiáért nem a kormány.
Közel se biztos hogy a cég a felelős még ha a ,politika és a köznép ezt sugallja.Valószínűbb hogy a résfal megépítése okozta a gondot amit annak idején az állam építettet meg.
Aki szedi a dolog (ingatlan, gyár, gumióvszer)hasznait, viseli annak terheit, függetlenül attól, hogy ki mikor építette, gyártotta.
Ha a szépapám által ültetett diófám rádől a szomszéd házára, nagyapó a hunyó, vagy én?
Nem az egész cég a hibás, hanem aki tudott a hibáról, hatalma lett volna megjavíttatni, de nem tett semmit.
A vezetők tudhattak a problémákról.Másképp miféle vezető az aki szart se tud a vezetése alatt álló dolgokról.Mint Demszkynek is ki hiszi el hogy ő az égvilágon semmiről sem tudott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!