Szerintetek kiket fog lebuktatni az Angyal ügyvédje január elsején?
Azért nem zsarol senki, mert egy senki vagy. Hol tudnál te 10 milliókat fizetni? És hol lennél te vezető hír? Sehol, mert egy senki vagy.
Csak az a gond a Fidesznél, hogy elkéstek ezzel.
Ha most kicsinálnak egy MSZP-st az 3 év múlva szerinted kit fog érdekelni?
Szerintem kamu az egész, üres szavak. Ha van bármire bizonyítéka, miért nem találja rögtön?
Egyébként ellenzékiként is örülnék neki, ha mindkét oldalról kihullanának a csontvázak.
"
Azért nem zsarol senki, mert egy senki vagy. Hol tudnál te 10 milliókat fizetni? És hol lennél te vezető hír? Sehol, mert egy senki vagy.
Csak az a gond a Fidesznél, hogy elkéstek ezzel.
Ha most kicsinálnak egy MSZP-st az 3 év múlva szerinted kit fog érdekelni?"
Hülyeséget beszélsz. Senki nem vagyok, éppen 0%-al vagyok értéktelenebb bármilyen világrangú politikusnál. Vezető hír valóban nem lennék - szerencsére, ez nem rang.
És hülyeség az érvelésed is. Mert aki ellen NINCS bizonyíték, azt NEM zsarolják, mert NINCS esély arra, hogy fizessenek, mivel a zsarolandó alany tudja, hogy nincs semmi a másik kezében.
"Hülyeséget beszélsz. Senki nem vagyok, éppen 0%-al vagyok értéktelenebb bármilyen világrangú politikusnál. Vezető hír valóban nem lennék - szerencsére, ez nem rang."
Magadra vetted, hogy egy senki vagy, a fizetett troll seregben is csak ilyen gagyi kérdést sózod rád Habony apád.
Tavaly és tavaly előtt rengeteg fotót hamisított a TV2 és a közmédia. Ez ügyben rengeteg bírósági ítélet is volt. Ha jól emlékszem mintegy 200 esetben.
Mikor Vona Gabi kezet fogott valakivel, pont rossz pillanatban kapták el, és nyitotta a száját, ahogy a másik is. Na ebből 1 hónapig az ment, hogy meleg. Hogy egy nyilvános rendezvényen lesmárolt valakit.
Vagy, mikor Spédert mártogatták. Akinek annyi bűne volt Orbán Haverjaként, hogy az Indexet tulajdonolta. Az meg előtte egy hónappal, lebuktatta Rogánt, meg az ügyvéd gyereket, aki a letelepedési kötvényeket árulta.
Borkai se azért bukott meg, mert kokózott, meg k*rvázott. Hanem, mert a k*rváit pályázati pénzzel fizette ki, és erről a TV2 még egy szép műsort is csinált, hogy milyen okosak és ügyesek a lányok. Csak ez nem jut a Fidesz vezérkar szellemi szintjére. Aztán az Audis földek, meg a feleség nevén lévő milliárdok. Ezek miatt bukott el a választás, nem néhány fehér csík miatt.
De felőlem olyan videót is felrakhat, hogy 8 polgármester együtt kokózik.
Őszintén 3 év múlva ennek milyen hatása lesz? Semmi.
Tomikáról mindenki tudja, hogy anyagozik, még se érdekli a kutyát se: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!