Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kiket fog lebuktat...

Szerintetek kiket fog lebuktatni az Angyal ügyvédje január elsején?

Figyelt kérdés
Tipp?
2019. dec. 8. 23:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
41%

Én három lehetőséget látok.

1. senkit

2. hazugság lesz

3. majd vmi huszadrangú politikust akarnak beállítani a nagy ellenzéki lebukásra.

2019. dec. 8. 23:27
 2/29 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Írta hogy az egyik vezető.☺️
2019. dec. 8. 23:28
 3/29 anonim ***** válasza:
32%
Talán egy momentumos lesz az áldozat. A DK-ban nincsenek balhék, az MSZP a Jobbik és az LMP pedig már olyan gyenge, hogy a lebuktatásukkal foglalkozni időpazarlás, 2022-ben a parlamentbe bejutásért fognak harcolni.
2019. dec. 8. 23:34
 4/29 anonim ***** válasza:
59%
Most először látszik a fideszen, hogy sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a választások eredményét. Értelmetlen vergődésbe kezdett az egész apparátus, nincs egységes irány, minden kezd szétcsúszni. Kezdik felépíteni hatalmas pofáraesésüket a következő választáson.
2019. dec. 8. 23:50
 5/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk meg van adva melyik lakásról van szó, ha valaki ahhoz hozzáfer, hogy kinek a nevén van, már kész is a bukta 😋
2019. dec. 8. 23:54
 6/29 anonim ***** válasza:
71%

Én meg is írtam kommentben a blogjukra:

Ha bármi konkrétumot tudnának, azt most nyilvánosságra hozták volna. Január elején úgy leszünk ezzel a bloggal, mint Nostradamus világvége-jóslataival: a kitűzött nap eltelt, de semmi nem történt.

2019. dec. 8. 23:56
 7/29 A kérdező kommentje:
Az ördög sem hozott semmit Tonirol 🤪
2019. dec. 8. 23:58
 8/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk én dkra tippelek
2019. dec. 9. 00:00
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak örülök, ha a korrupt politikusok eltűnnek (amiről ne áltassuk magunkat, mindenhol vannak). Viszont a blog "frissen megválasztott ellenzéki polgármester"-t említ. Így aligha olyanról van szó, akinek eddig köze lett volna a közpénzekhez.

Ráadásul a blog direkt az ellenzékre állt rá. Még csak nemrég voltak a választások, amin és azóta is szó szerint mindent bevetnek, hogy az ellenzéket megpróbálják lejáratni. Pont egy ilyen esélyt hagytak volna ki? Kérlek...

Krválkodás valószínűleg igaz, de csak ennyi a puskapor.

2019. dec. 9. 00:04
 10/29 anonim ***** válasza:

7-re:

Pontosan!

Az első néhány bejegyzése volt ütős, ezekben szerepeltek azok a bizonyos videók is.

Később még ígért kokózós videót, abból már semmi nem lett. Volt még egy összefoglalás a győri polipról. Érdekes volt, de ugye bizonyítékok itt nem voltak, tehát ha akarom, elhiszem, ha akarom, nem.

Aztán már csak ígérgetett, biztatott, aztán szépen el is csitult...

Szóval az adut elég hamar kijátsszák ilyenkor, nekem ez a tapasztalatom. Aki csak ígérget, fenyeget, annak nincs a tarsolyában semmi, max. pletykákat tud mondani.

2019. dec. 9. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!