Szerintetek kiket fog lebuktatni az Angyal ügyvédje január elsején?
Figyelt kérdés
Tipp?2019. dec. 8. 23:20
11/29 A kérdező kommentje:
De ott írja a főnökét is, aki ismert és már volt közel pénzhez - gondolom én 🙀
2019. dec. 9. 00:06
13/29 anonim válasza:
Molnár Zsolt MSZP-st zsarolta meg.
Remélem itt is gyorsak lesznek a rendôrbácsik.
14/29 A kérdező kommentje:
De előbb hadd lássuk a felvételeket!
2019. dec. 9. 08:37
15/29 ConnectCare válasza:
Passz, de ez a feltételes lebuktatás milyen már.
Mert ha csak úgy kiteszem, mint a Borkai videót, akkor azt legitimálhatja, hogy a közélet tisztasága a cél, azt akarom, hogy az emberek képben legyenek és dönthessenek, hogy az érintetteket buktatják-e.
De ez a "nem rakom ki, ha leléptek" dolog elég zsarolásszagú.
16/29 anonim válasza:
Szerintem a DK lesz... Kölcsön kenyér visszajár.
18/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez azért érdekes, mert akinek nincs vaj a füle mögött, az nem is zsarolható. Tehát pl. engem senki nem áll neki zsarolni, még a gondolat sem fordul meg a fejében, hogy mittudom pl. kínzom a macskámat, csak ha tényleg tudja, hogy valójában kínzom... Mert akkor lehet, hogy fizetek. Viszont ha kizárt, akkor nyilván nem is fizetnék, mivel nem tudja bizonyítani azt, ami nincs.
2019. dec. 9. 11:00
19/29 anonim válasza:
Jó molnár zsolt az látens fideszes...
20/29 anonim válasza:
Fel kell fogni a jobboldalon, hogy a balliberális szavazókat nem érdekli, ha egy sajátjuk betép, k*zik és közben közpénz lopkodásról beszél. Még példakép is lesz, mert ők ilyenek. Ugyanígy élnek/élnének.
Az lenne a szégyen, ha kiderülne hogy Mesterházy templomba jár, Gyurcsány imádkozik, esetleg áldoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!