Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van más is, aki még nem kapta...

Van más is, aki még nem kapta meg Miniszterelnök Úr levelét a csekkel?

Figyelt kérdés

Január közepére ígérték, most hónap vége van. Szeretnék küldeni egy kisebb összeget, hiszen a hazáért bármit megteszek.

Rosszindúlatú válaszokat kérném mellőzni, emiatt senki ne koptassa a billentyűzetét! Köszi.

19/f

2019. jan. 22. 17:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Csak az kap aki régebben kérte. Nem küldik el mindenkinek.
2019. jan. 22. 17:42
 2/27 A kérdező kommentje:
Október-november környékén is kaptam egy levelet, amiben az összes elérhetőségemet leírtam, hogy nyugodtan keressenek. Épp ezt kérték abban a levélben, ha gondolom, adjam meg a kontaktjaimat. Megtettem.
2019. jan. 22. 17:46
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
Viccelsz? Mondd, hogy csak trollkodsz!
2019. jan. 22. 17:50
 4/27 A kérdező kommentje:
Miért is trollkodnék? Meglepő, hogy az ország 90%-a Fideszes és ebbe Én is beletartozom?
2019. jan. 22. 17:57
 5/27 anonim ***** válasza:
95%
Még fele se, de most nem ettől vicces. Szerinted rászorulnak az ezer forintodra, amikor pl. Mészáros óránként keres 11 millát, meg már az összes haver magánrepülővel jár, és olyan luxusban élnek, amiről te nem is álmodhatsz? Ne legyél már ennyire naiv!
2019. jan. 22. 18:04
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez engem is érdekelne mert én se kaptam de már félretettem 350 ezer forintot amit el akarok küldeni.
2019. jan. 22. 18:07
 7/27 A kérdező kommentje:
Ezer Forintért a postára sem megyek le. Nem kötöm az orrodra az anyagi helyzetemet, de 5.000 Ft-ot fogok küldeni, mert mindenki plussz mínusz ennyit küldd. Igen, rászorulnak. Mészárosnak az a saját pénze, biztosan ő is fog küldeni. Az meg, hogy Én küldök, az a magánügyem. Érted is teszem, az egész hazáért.
2019. jan. 22. 18:09
 8/27 anonim ***** válasza:
82%
2019. jan. 22. 18:13
 9/27 anonim ***** válasza:
55%

Küldő: LA_mYWorld

Címzett: Ismeretlen válaszoló

Időpont: ma 18:04

Előzmény: A kérdésre írt válasz: Van más is, aki még nem kapta meg Miniszterelnök Úr levelét a csekkel?

"Viccelsz? Mondd, hogy csak trollkodsz!"

Az üzenet: A legkevésbé sem trollkodás! Jó lenne elfogadni, hogy az egész ország narancssárga!

Csak szeretnéd!

[link]

2019. jan. 22. 18:19
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, én is kérek pénzt!
2019. jan. 22. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!