Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444 kommentfelületének...

A 444 kommentfelületének megszűnése után hol találhatnék hasonló szókimondó, politikai troll, szarkasztikus liberális kommentközösséget?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag mindig csak a hozzászólások miatt jártam az oldalra, mert amellett, hogy jókat trollkodtak Orbán és sleppjéről, valamint jó dumákat, szarkasztikus savazásokat toltak, amiken jót röhögtem, sok olyan értelmes és széles látókörű fórumozó volt, akitől sok okos dolgot olvastam, munkavállalás, szociális vagy gazdasági témakörben. Milyen a 444-hez hasonló aktív fórumközösség van még?

2019. dec. 4. 14:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj hamarosan visszaállítják ha meglátják a látogatottságot kommentelési lehetőség nélkül.
2019. dec. 4. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Szólás szabadság mi? Meg se jelenik amit beírsz. Ok nélkül bannolnak stb.

88 is vicces. Sok buta primitív ember veszekedik. De az a legjobb amikor megmagyarázzák hogy márpedig Soros miatt van minden, nagyon ostoba aki ezt nem látja át...

2019. dec. 4. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A 888 és a 444 összefoghatna. Mindkettő a legalja!
2019. dec. 4. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki az aki ott kommentel? Most komolyan? Azt se értem ha valaki olvassa azt a szennyet de, hogy még kommenteljen is oda...
2019. dec. 4. 17:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Főleg az a szily. Na az aztán. Tipikus budai, mamakedvence, libsi. Fogalma sincsen a való világról de megmondja a tutit. Az ilyen miatt utálják a világon mindenhol a liberálisokat.
2019. dec. 4. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

HVG-re sokan átmentek.

A 444 meg hamar tönkre fog menni.

2019. dec. 4. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem szennylap. Leírják a tényeket. Azt is leírják hogy rohad az ország.

De a sok hülye nem akar tudni róla. Azok olvassák az origot.

Ez kb olyan hogy valaki halálos beteg. Az egyik orvos közli hogy 2 nap múlva meghalsz. A másik orvos meg azt hogy nincs semmi bajod, 100 évig fogsz élni! Nyilván ugyanúgy meghalsz, de inkább a 2. orvosnak hiszel, mert az jobban tetszik. Az 1. meg egy legalja ostoba idióta.

2019. dec. 5. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!