Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről a szókimon...

Mit gondoltok erről a szókimondó kijelentésről?

Figyelt kérdés

Havas Henrik ezt mondta pár hete az atv-n:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vXeYO..

Ezek szerint a médiában, ahol ő dolgozott(rádió,tv), ő tartozott a kisebbséghez, azaz a nem zsidókhoz.

Akkor most a jobbiknak mégis igaza van a zsidók befolyásáról a médiában? Mégsem csak náci összeesküvés?

2013. máj. 26. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Az náci összeesküvés, hogy a zsidók céltudatosan együtt átveszik a média irányítását. Magában az, hogy a médiában sok a zsidó, nem vitatott tény. Az a baj, hogy a nácikkal lehetetlen vitatkozni, mert úgy néznek a zsidókra, hogy ők "a zsidók", azaz minden zsidó (vagy a zsidók egy jelentős csoportja) összehangoltan cselekszik. Értem én, hogy ebből a kifacsart szemszögből a sok zsidó a médiában mire utal, csakhogy az egész nézőpont értelmetlen.
2013. máj. 26. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
a média zsidó kézben van, ez úgy vélem elég egyértelmű.. tv2-ben szinte kivétel nélkül zsidók dolgoznak, és más elég nehezen is kerülhetne be. meg aztán elég csak a nemzetközi híreket megnézni, ahogy elhallgatják a legnépszerűbb hírcsatornák izrael bűneit.
2013. máj. 26. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Magyar médiában mindig is sok zsidó volt.Budapesten elég nagy a zsidó közösség.Szerintem egyszerűen csak segítik egymást munkahelyekre bekerülni.De ez mindenhol így van nem csak náluk.Ha lenne egy cégem én is először az ismerőseimnek segítenék.
2013. máj. 26. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Erről a témáról azért közel lehetetlen vitatkozni, mert itt jön képbe, hogy ki számít zsidónak és milyen alapon.
2013. máj. 26. 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak én azt az egyet nem értem, hogy honnan van ennyi zsidó?

Végignézve a gyak.hu-t mostanság: a médiában zsidók vannak (jelentős számban), az orvosok zsidók, a bankárok zsidók, a politikusok is zsidók, a gyárosok, de még a középvezetők is mind-mind zsidók.

Ergo maholnap azt lehet mondani, hogy Magyarországon a 10 millió lakosból legalább 4-6 millió zsidó van. Aminek csak az cáfol ellen, hogy nem így van :D

2013. máj. 28. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!