Mit gondoltok erről a szókimondó kijelentésről?
Figyelt kérdés
Havas Henrik ezt mondta pár hete az atv-n:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vXeYO..
Ezek szerint a médiában, ahol ő dolgozott(rádió,tv), ő tartozott a kisebbséghez, azaz a nem zsidókhoz.
Akkor most a jobbiknak mégis igaza van a zsidók befolyásáról a médiában? Mégsem csak náci összeesküvés?
2013. máj. 26. 17:52
1/5 anonim válasza:
Az náci összeesküvés, hogy a zsidók céltudatosan együtt átveszik a média irányítását. Magában az, hogy a médiában sok a zsidó, nem vitatott tény. Az a baj, hogy a nácikkal lehetetlen vitatkozni, mert úgy néznek a zsidókra, hogy ők "a zsidók", azaz minden zsidó (vagy a zsidók egy jelentős csoportja) összehangoltan cselekszik. Értem én, hogy ebből a kifacsart szemszögből a sok zsidó a médiában mire utal, csakhogy az egész nézőpont értelmetlen.
2/5 anonim válasza:
a média zsidó kézben van, ez úgy vélem elég egyértelmű.. tv2-ben szinte kivétel nélkül zsidók dolgoznak, és más elég nehezen is kerülhetne be. meg aztán elég csak a nemzetközi híreket megnézni, ahogy elhallgatják a legnépszerűbb hírcsatornák izrael bűneit.
3/5 anonim válasza:
Magyar médiában mindig is sok zsidó volt.Budapesten elég nagy a zsidó közösség.Szerintem egyszerűen csak segítik egymást munkahelyekre bekerülni.De ez mindenhol így van nem csak náluk.Ha lenne egy cégem én is először az ismerőseimnek segítenék.
4/5 anonim válasza:
Erről a témáról azért közel lehetetlen vitatkozni, mert itt jön képbe, hogy ki számít zsidónak és milyen alapon.
5/5 anonim válasza:
Csak én azt az egyet nem értem, hogy honnan van ennyi zsidó?
Végignézve a gyak.hu-t mostanság: a médiában zsidók vannak (jelentős számban), az orvosok zsidók, a bankárok zsidók, a politikusok is zsidók, a gyárosok, de még a középvezetők is mind-mind zsidók.
Ergo maholnap azt lehet mondani, hogy Magyarországon a 10 millió lakosból legalább 4-6 millió zsidó van. Aminek csak az cáfol ellen, hogy nem így van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!