Mit gondoltok erről a kijelentésről?
Hude vicces! azta mindenit.
Akik írnak, légyszíves komolyan tegyék.
Nem szeretném olvasni az elbutult emberek válaszaít, (elnézést a kifejezésért.)
Sajnálom, hogy nem vesszük észre azt hogy milyen világban élünk.
Fel kéne tenni a kérdést.
Hogy mi ebben a világban szeretnénk-e élni?
Tudod, el kell döntenünk hogy fegyverekre vagy az éhező emberek megsegítésére lenne jobb pénzt költeni.
Tudjátok hozzá állás kell, ki kell nyitnunk a szemünket, tudnunk kell mi történik körülöttünk.
Én is csak válaszokat keresek. A félelmem ott van, hogy nem én találom meg a válaszokat, hanem a válaszok találnak rám.
Ebből lesz a pénz: [link]
Mi lett volna, hogy ha a pénzt erre az emberekre költik: ?? http://www.youtube.com/watch?v=tCUq7Yd6oPI
"Nem szeretném olvasni az elbutult emberek válaszaít,"
Tűrjed, ha már nekünk kell olvasni egy elbutult ember kérdését.
Örülök hogy valamit kiemelsz a szövegből.
Hozzá tettem, hogy elnézést kérek a kifejezésért, de úgy tünik hogy odáig nem terjedt a figyelmed!
Ha úgy gondolod hogy butaság amit írok, ne olvasd el, ne tegyél kommentet.
Értelmetlen válaszra , amire céloztam nem volt másabb kifejezésem.
Az elbutitott szót, azért alkalmatam mert az embereket befolyásolják , jobban mondva a tudatalattiukat. De nem fogok kis-előadást tartani. Járj utána, hogy mi van az elmédben!
HAARP??
erre gondoltál?
te elhiszed?
(remélem, hogy jól írtam le)
Hallottam róla, nem tudomom hogy létezik.
Én nem erre gondoltam. Úgy néz ki hogy nem kerülhetem el a kását inkább egy videót linkelek amiből kevésbé többet metudhattok.
Folyamatosan kapjátok a információkat, de nektek csak a tudatalattitok fogja fel, és elraktározza megszoktatja veletek az abszurdot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!