Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Novák Előd kimagya...

Mit szóltok Novák Előd kimagyarázásához?

Figyelt kérdés

Gondolom nem kell emlékeztetnem az embereket, erre a "lógjon" kifejezésre. Anno ugyanezt kiabáltba be egy FIDESZ-es képviselő, ő lemondott a mandátumáról -ezzel nem a fideszt akartam dicsérni, csak megemlítem.

Novák ma ezt a magyarázatot adta az elszólására:

"Nem akartam kétértelmű, tréfás megjegyzésemmel az országgyűlés méltóságát sértetni, de ha ez így történt, akkor elnézést kérek, mondta a jobbikos Novák Előd, aki Meggyes Tamás mentelmi jogának felfüggesztése kapcsán a múlt héten azt mondta: lógjon (azaz függesztődjön fel a mentelmi joga). Novák sajtótájékoztatót tervez, amelyen az utóbbi idők házszabálysértéseivel kíván foglalkozni."

[link]

Komolyan ennyire hülyének nézi a jobbik az embereket? Ez nekik magyarázat? Ők is ugyanúgy hazudoznak, mint az összes többi párt. Akkor miért határolták (ják) el magukat a többi párttól és az elmúlt 20 évtől?

Ma is néztem egy parlamenti közvetítés, látom sikerült a képviselői javadalmakból vásárolni ey laptopot, majdnem a frakció fele mást csinált az ülés közben -újság stb.

Ha már tényleg ezt mondogatják, hogy ők különbek, erkölcsi magaslatról osztják az embereket és az országot, akkor talán nem úgy kellene viselkedni?

És tényleg ilyen emberek kellenek a parlamentbe, mint a "lógjon", és "ezt majd kint megbeszéljük" ? A szavazóknak tényleg ez tetszik?

Jahh és mielőtt a lelkes rajongók elkezdenének ócsárolni, megspórolok nekik egy kis időt és bilentyű leütést:

nem vagyok zsidó, se cigány, se mszp, fidesz, LMP fanatikus stb.

2010. júl. 19. 16:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

17.49 -> megszólalt egy nyugger

mivel pártod is eképp jellemzett, csak ezért merészkedtelek nyuggernak nevezni :)

2010. júl. 19. 18:03
 22/41 anonim ***** válasza:

17:56 a nyugger

17:49 pedig egy intellektuell:)

most komolyan az a legnagyobb baj, hogy egy szót hogyan írunk?

2010. júl. 19. 18:05
 23/41 anonim ***** válasza:

"17:32. a semmirekellőt egybeírjuk,vagy ott még nem tartotok az általános iskolai anyagban, kisk.öcsög?"

mi van így adod elő magad?:)

nem kéne powerkodni

káromkodás meg nem áll jól még neked se :D

forintot nem érsz ;)

2010. júl. 19. 18:06
 24/41 anonim ***** válasza:

"17.49 meg van ő már kisgimnazista is biztos. Náluk divat a turulos póló meg a jobbik."

nálatok meg divat meleg felvonulásra járni ugye?

hopp most lelőttem a poént mi? :DD

2010. júl. 19. 18:07
 25/41 anonim ***** válasza:

"18:06. nyald fényesre a jobbik valagát,aztán masírozzál gárdajelmezbe,körbe a Kossuth téren,TÉGED LE SE SZA.RNÁLAK

"

el ne sírd magad :S :'(

zsepit adjak? hopp francba pont nincs nálam külföldi import zsepi :S

a magyar neked úgy se jó nem igaz?:D

2010. júl. 19. 18:17
 26/41 anonim ***** válasza:

"LE SE SZA.RNÁLAK"

hmm anyukád így tanított téged?:)

hát lehet nem a napon barnult a családod :D

2010. júl. 19. 18:20
 27/41 anonim ***** válasza:
32%

"

el ne sírd magad :S :'(

zsepit adjak? hopp francba pont nincs nálam külföldi import zsepi :S

a magyar neked úgy se jó nem igaz?:D"

De,jó lesz csak okvetlenül hímezd rá Nagy-Magyarország térképét,meg a szárnyaló turult,szittyahaver!:DDD

2010. júl. 19. 18:33
 28/41 anonim ***** válasza:

"De,jó lesz csak okvetlenül hímezd rá Nagy-Magyarország térképét,meg a szárnyaló turult,szittyahaver!:DDD"

oké :)

szerintem fel se fognád... azt se tudod mi az hogy nagy Magyarország

a szittyáról ne is beszéljünk

ráadásul a szittya havert meg külön írják

ha már ilyen nagyba voltál a helyesírással ;)

2010. júl. 19. 18:53
 29/41 anonim ***** válasza:
54%

na úgy látom kissé eltértünk a témától-.-

a lényeg, hogy Novák Előd nem tud magyarul, mert:

"Nem akartam kétértelmű, tréfás megjegyzésemmel az országgyűlés méltóságát sértetni" ez a megjegyzés nem volt kétértelmű! ja meg tréfás sem!

2010. júl. 19. 18:59
 30/41 anonim ***** válasza:
56%

" 18:53 Már kezdesz fárasztó lenni.Kérjél anyutól vacsit aztán bujj be a szobácskádba és dúdolgasd a székely himnuszt.Egyébként ne okoskodj mert te hülye vagy a nyelvtanhoz.SZITTYAHAVER!Így, egybe,hogy jól jegyezd meg!"

:D

ha legközelebb mész a pszichiátriára kérd meg az orvosod hogy erősebb dózist írjon ;)

bujj? bújj nem?:O ---> "Egyébként ne okoskodj mert te hülye vagy a nyelvtanhoz"

látom :D

nem megy ez neked :DDD

de járasd csak le magad jobban :)

2010. júl. 19. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!