Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Novák Előd kimagya...

Mit szóltok Novák Előd kimagyarázásához?

Figyelt kérdés

Gondolom nem kell emlékeztetnem az embereket, erre a "lógjon" kifejezésre. Anno ugyanezt kiabáltba be egy FIDESZ-es képviselő, ő lemondott a mandátumáról -ezzel nem a fideszt akartam dicsérni, csak megemlítem.

Novák ma ezt a magyarázatot adta az elszólására:

"Nem akartam kétértelmű, tréfás megjegyzésemmel az országgyűlés méltóságát sértetni, de ha ez így történt, akkor elnézést kérek, mondta a jobbikos Novák Előd, aki Meggyes Tamás mentelmi jogának felfüggesztése kapcsán a múlt héten azt mondta: lógjon (azaz függesztődjön fel a mentelmi joga). Novák sajtótájékoztatót tervez, amelyen az utóbbi idők házszabálysértéseivel kíván foglalkozni."

[link]

Komolyan ennyire hülyének nézi a jobbik az embereket? Ez nekik magyarázat? Ők is ugyanúgy hazudoznak, mint az összes többi párt. Akkor miért határolták (ják) el magukat a többi párttól és az elmúlt 20 évtől?

Ma is néztem egy parlamenti közvetítés, látom sikerült a képviselői javadalmakból vásárolni ey laptopot, majdnem a frakció fele mást csinált az ülés közben -újság stb.

Ha már tényleg ezt mondogatják, hogy ők különbek, erkölcsi magaslatról osztják az embereket és az országot, akkor talán nem úgy kellene viselkedni?

És tényleg ilyen emberek kellenek a parlamentbe, mint a "lógjon", és "ezt majd kint megbeszéljük" ? A szavazóknak tényleg ez tetszik?

Jahh és mielőtt a lelkes rajongók elkezdenének ócsárolni, megspórolok nekik egy kis időt és bilentyű leütést:

nem vagyok zsidó, se cigány, se mszp, fidesz, LMP fanatikus stb.

2010. júl. 19. 16:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
45%
A mentelmi jog mögé nem bújnak, hanem KÖTELESEK rá hivatkozni. Törvényben van. Aztán majd az ogy eldönti felfüggeszti-e, de addig is a képviselő ismétlem KÖTELES hivatkozni rá.
2010. júl. 19. 17:21
 12/41 anonim ***** válasza:
77%

"majd az ogy eldönti felfüggeszti-e,"

felfüggesztette a fidesz?

neeeem hangzott elölről a felkiáltás és a sok birka nyomta a nemet

ennyi... milyen tisztességes politizálás ez?

szóval lógjon...

2010. júl. 19. 17:24
 13/41 anonim ***** válasza:
ma 17:21 de hááát aki tahóóó a nemduggyá mer á híííí tévét nédzi őőő
2010. júl. 19. 17:24
 14/41 anonim ***** válasza:
39%

Teljesen más a Parlament, mint a munkahelyed. A te főnököd nem veri át a fejedet, a Fidesz képviselője viszont ezt tette.

Azt az 1 milla fölötti jövedelmet nem tudom honnan szedted, gondolom nem a leghivatalosabb oldalról, de azért ne feledkezzünk meg, hogy Vona Gábor személyében egy elnökről van szó, aki rendszeresen megjelenik munkahelyén, a Parlamentben. Ráadásul ő nem csak a TV közvetítés ideje alatt tartózkodik bent, hanem még ez után is, mert neki szívügye az, hogy mi történik Magyarországgal. Ne haragudj, de szánalmasnak tartom, hogy Orbánt összesen 4 napig se láttam még a Parlamentben az elmúlt 3 hónap alatt.

Balczó Zoltán neve mellett pedig felsoroltál 4 kötelezettséget, csak nem gondolkoztál el azon, hogy ebből egyidejűleg 3-mat a Parlamentben el is végez. A képviselő, országgyűlési alelnök, és frakcióvezető helyettesi tiszttel ugyanannyi ideje megy el, mintha egy sima képviselő lenne. És ha megkérhetnélek, akkor legyél szíves Balczó Zoltán neve mellett sorolj még fel pár Jobbikos képviselőt, akik számodra sok helyet töltenek be. Várom a neveket, de mivel nincs ilyen név, ezért jobb lenne, ha nem csak az ócsárolást folytatnád, hanem igazat adnál kicsit nekünk. Én ha tévedni szoktam, általában belátom hibámat.

Szebb jövőt!

2010. júl. 19. 17:26
 15/41 anonim ***** válasza:
80%

nem kell ide a mű balhé

azon kéne felháborodni hogy nem vállalják a felelősséget

akár miért is vizsgálódtak (volna) utána

szóval erről ennyit...

a részetekről képmutatás amit csináltok

LÓGJON ennyi

2010. júl. 19. 17:26
 16/41 anonim ***** válasza:
90%

ja igen fidesz:

lógni fogtok... az se volt semmi

de azért milyen vicces az a pocok fejű dagadék akivel korábban az echoTV n vitázott novák Előd

az kezdett el hisztizni... óvónéni az Előd csúnyát mondott

kb

persze nyilván ez a véletlen műve

és az is hogy nem jár be a bizottsági ülésekre és ezt szóvá tette Előd

gondolom így vágott vissza :)

2010. júl. 19. 17:32
 17/41 anonim ***** válasza:
83%

elmondok egy mesét...

Volt egyszer egy nép. E népet teljesen hülyébe vettek, és bele hazudoztak a szemükbe, meglopták őket.

Ám egyszer egy ember már nem bírta a dolgot, és beszólt a hazugnak.

Tudjátok mi lett a mese vége? Képzeljétek el... a nép nem hogy megköszönte volna ennek az embernek, hogy kiállt mellettük, elkezdték szidalmazni őt

furcsa volt a mese nem?

hát tessék felébredni a csipkerózsika álomból kedves barátaim!

2010. júl. 19. 17:34
 18/41 anonim ***** válasza:

60% honnan tudod hogy nem köszönte meg a nép?:)

csak vannak akik próbálják csinálni a műbalhét ennyi

2010. júl. 19. 17:39
 19/41 anonim ***** válasza:
na jó.. ebben lehet neked igazat adok, 70% :)
2010. júl. 19. 17:44
 20/41 anonim ***** válasza:
49%
17.49 meg van ő már kisgimnazista is biztos. Náluk divat a turulos póló meg a jobbik.
2010. júl. 19. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!