Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Novák Előd kimagya...

Mit szóltok Novák Előd kimagyarázásához?

Figyelt kérdés

Gondolom nem kell emlékeztetnem az embereket, erre a "lógjon" kifejezésre. Anno ugyanezt kiabáltba be egy FIDESZ-es képviselő, ő lemondott a mandátumáról -ezzel nem a fideszt akartam dicsérni, csak megemlítem.

Novák ma ezt a magyarázatot adta az elszólására:

"Nem akartam kétértelmű, tréfás megjegyzésemmel az országgyűlés méltóságát sértetni, de ha ez így történt, akkor elnézést kérek, mondta a jobbikos Novák Előd, aki Meggyes Tamás mentelmi jogának felfüggesztése kapcsán a múlt héten azt mondta: lógjon (azaz függesztődjön fel a mentelmi joga). Novák sajtótájékoztatót tervez, amelyen az utóbbi idők házszabálysértéseivel kíván foglalkozni."

[link]

Komolyan ennyire hülyének nézi a jobbik az embereket? Ez nekik magyarázat? Ők is ugyanúgy hazudoznak, mint az összes többi párt. Akkor miért határolták (ják) el magukat a többi párttól és az elmúlt 20 évtől?

Ma is néztem egy parlamenti közvetítés, látom sikerült a képviselői javadalmakból vásárolni ey laptopot, majdnem a frakció fele mást csinált az ülés közben -újság stb.

Ha már tényleg ezt mondogatják, hogy ők különbek, erkölcsi magaslatról osztják az embereket és az országot, akkor talán nem úgy kellene viselkedni?

És tényleg ilyen emberek kellenek a parlamentbe, mint a "lógjon", és "ezt majd kint megbeszéljük" ? A szavazóknak tényleg ez tetszik?

Jahh és mielőtt a lelkes rajongók elkezdenének ócsárolni, megspórolok nekik egy kis időt és bilentyű leütést:

nem vagyok zsidó, se cigány, se mszp, fidesz, LMP fanatikus stb.

2010. júl. 19. 16:35
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
63%

Egyenlőre még szóhoz sem jutok a Forint gyengülése miatt, amit a Fidesz 2 hónap alatt véghez vitt.

Átvételkor 188 most 208.

No de akkor nézzük azt az Elődös hírt!

2010. júl. 19. 16:49
 2/41 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan ennyire savanyúak az emberek, hogy nem fogják fel a tréfát?
2010. júl. 19. 16:57
 3/41 anonim ***** válasza:
81%

Drága Barátom!

Nem tudom tisztában vagy-e az előzményekkel. Tudod egy Fideszes képviselő olyan bűnt követett el, amely megbocsáthatatlan! Elárulta az embereket, és kifosztotta őket pénzeiktől. Lehet túl agreszívnek találsz, de én nem tudom eltűrni, hogy a képembe hazudjanak, úgyhogy ezek után én még durvább dolgokat is tudtam volna mondani ennek az embernek.

A laptop dologról pedig annyit, hogy az Internetre kerülnek fel többek között a beszámolók, melyek a parlamentben folytatott munkályukhoz feltétlenül szükségesek. A laptopot tehát had engedjék meg maguknak a Jobbikos képviselők! Ha megkérhetlek inkább azon gondolkozz el, hogy Vona Gábornak van-e annyi vagyona, mint mondjuk Orbán Viktornak, vagy éppen Gyurcsány Ferencnek. Megsúgom neked, hogy körülbelül 1000-szer több ingója-ingatlanja, pénze van az általam utoljára említett két személynek, mint a Jobbik elnökének.

Tehát a pénzről ha lehet ne beszéljünk, ők nem fosztanak ki minket a kevesebb, mint 50 laptoppal.

Sajnos ez olyan dolog, mint például egy betegnél egy daganatot észlelnek, viszont ez mellett egy lábgombája is van a személynek. Te viszont a daganatról elfeledkeznél, és a lábgombát vennéd zokon.

Várom válaszod!

Szebb jövőt!

2010. júl. 19. 17:02
 4/41 anonim ***** válasza:
82%
Valóban elég gyenge magyarázat, jobbikos létemre is elég szánalmas dolognak tartom, de hát ez van, nem dől össze a világ. Amúgy meg hatalmas botrány, mondhatom...valakinek túl sok ideje volt ezzel foglalkozni...
2010. júl. 19. 17:03
 5/41 A kérdező kommentje:

Téfát?

Az országgyűlésről van szó, könyrögöm. Nehogy már tréfával kelljen kimagyarázni ezeket a dolgokat. Ennyi erővel én is poénkodhatnék ilyen lógjon dolgokkal, amik emberi életekkel van összefüggésben, de nem teszem.

Nem tudom, hogy ha a munkahelyemen én tréfálnék a számokkal mennyire tűrné meg a főnököm, szerintem neki nem lenne humorérzéke.

2.

Épp nem rég néztem Vona Gábor képviselői javadalmait, jóval 1 milla felett van, a múlt hónapban még ennél is több volt... :) Szerintem hagyjuk ezt. :) Még nem fosztottak ki senkit, vagy csak nem tudunk róla...

Másrészt, a jobbik a pozíció halmozás ellen is szótemelt. Balczó Zoltán miért lehet egyszerre képviselő, OGY alelnök, frakcióvez. helyettes, EP képviselő...

Érdekes nem? Egyáltalán nem érdekel, hogy ki mennyit pénzt visz haza, meg milyene tisztségeket birtokol, de ha ti szóváteszitek ezeket más párt képviselőinél, akkor a saját pártotoknál miért nem?

2010. júl. 19. 17:08
 6/41 anonim ***** válasza:
75%

"Jahh és mielőtt a lelkes rajongók elkezdenének ócsárolni, megspórolok nekik egy kis időt és bilentyű leütést:

nem vagyok zsidó, se cigány, se mszp, fidesz, LMP fanatikus stb"

Fodor Gabiíííí teee vagy aaaz?

2010. júl. 19. 17:09
 7/41 anonim ***** válasza:
21%
De édes, a jobbikosok kihagyták az egész kérdést, csak beírogatnak ilyen "De hát mami ő kezdte!" stílusban.
2010. júl. 19. 17:16
 8/41 anonim ***** válasza:
90%

"az ilyen megnyilvánulások,jellemzőek a jobbikos söpredékre."

tudd ám mit beszélsz... milyen söpredék???!

2010. júl. 19. 17:18
 9/41 anonim ***** válasza:
91%

amúgy meg lógjon

és ki bújik a mentelmi jog mögé? na ki?

ennyit erről

lógjon

2010. júl. 19. 17:19
 10/41 anonim ***** válasza:
73%

"Ők is ugyanúgy hazudoznak, mint az összes többi párt."

Elnézést kért a lógjon szövegért, ebben mi a hazugság?

Már az is fáj hogyha rendbe rakják a szennyest? Ennyire azért nem kell rinyálni.

2010. júl. 19. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!