Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az őszödi beszéd valójában...

Az őszödi beszéd valójában nem egy hazug emberről szól, aki lebukik, hanem egy őszinte emberről aki elmondja az igazat? A fideszesek pedig félreértették az egészet?

Figyelt kérdés

Gyurcsány Ferenc volt az egyetlen politikus a rendszerváltás óta,aki igazat mondott és önként lemondott a hatalomról.

Ezek igazi államférfi erények.Szóval nem tudom miért értették így félre az egészet és,hogy mi volt az a nagy perpatvar az egész körül.

2019. nov. 27. 12:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%
Őszintén bevallotta hogy hazudott
2022. jún. 23. 09:12
 22/33 anonim ***** válasza:

#21 Nem vallott be semmit.

Megbeszélte a tettestársaival hogy elqrták az egészet miközben végig hazudták az elmúlt éveket.

2022. jún. 23. 09:29
 23/33 anonim ***** válasza:
60%

Nem félreértették, hanem szándékosan félremagyarázták és karaktergyilkosságot követtek el.

Nem állítom, hogy Gyurcsány egy szent volt, stb. de messze becsületesebb és demokratikusabb orbánnál, és a fidesz politikusai többségénél, ami mondjuk, nem nagy szám.

Most a főispánság visszaállításával a hagyományra hivatkozva bármikor jöhetnek a hagyományra hivatkozva a királyság visszaállításával is, hiszen a főispánt a király nevezte ki.

A kisbetű szándékos, árulóknak ez jár.

2022. jún. 23. 09:34
 24/33 anonim ***** válasza:
51%

#23 Ne kínlódj, nem tudod kimosdatni a főnöködet!

Gyurcsányékról bíróság mondta ki, hogy 2006-ban választási csalást követtek el azzal, hogy törvényellenesen nem hozták nyilvánosságra a megadott határidőig az államháztartási adatokat - az ugyanis igazolta volna az akkori ellenzéket, hogy milyen rossz állapotban van a gazdaság azzal szemben amit hazudtak róla. Csak ez az ítélet már túl későn született és a bíróság azt is kimondta, hogy már nem lehet miatta megváltoztatni a választás eredményét.

Az őszödi beszéd lényege, hogy nem tévedtek, hanem tudatosan hazudtak az embereknek. Tudták jól, hogy semmit nem fognak megvalósítani a választási ígéreteikből mert annyira rossz helyzetben van az ország.

Demokratikus? Megpuccsolta a saját miniszterelnökét és úgy került a helyére, miközben ez már 2004-ben új választást kívánt volna inkább. 2010 után pedig a saját pártját is szétverte mert nem őt választották újra vezetőjüknek.

Tényleg nem rémlik neked semmi a 2006-os rendőrterrorból? Vagy nálad az a demokrtikus ha a hatalom belelövet a tüntetőkbe? Ha lovasrohamot és könnygázt vezényelnek ünnepi gyűlésről szépen hazafelé indulókra? Mert ezt tették október 23-án.

2022. jún. 23. 10:03
 25/33 anonim ***** válasza:
24%
Én azt nem értem hogy akkor bárhová jelentkeztem volna állásba minden hol az volt hogy nincs felvétel, most pedig lasszoval próbálják befogni a cégek a munkavállalókat s ilyen olyan bónuszokat kínálnak csak hogy dolgozzon valaki
2022. jún. 23. 10:36
 26/33 anonim ***** válasza:
51%

#25 Én meg azt nem értem, hogy akkor semmire nem volt pénze az államnak, mindenre hitelt kellett felvenni, az önkormányzatok is eladósodtak. Vissza kellett venni a 13.havi nyugdíjat, fizetést az emberektől, elbocsátottak több ezer tanárt és bezártak iskolákat mert nem volt rá pénz. Nem épült semmi, nem volt pénz az egészségügyre sem, oktatásra sem és fel kellett venni minden idők legnagyobb imf hitelét mégis egyre nőtt az államadósság.

Ha most ellopják a pénzt amikor mindenhol épül, fejlődik az ország, sokkal többet fordítanak egészségügyre, oktatásra, évek óta sírnak az ellenzékiek hogy túl sokat költ az ország a hadseregére, az elmúlt évtizedben folyamatosan infláció felett nőttek a bérek és a pandémiát megelőzően még az államadósság is csökkent közben, akkor mégis hova lett a pénz 2010 előtt??????

Erre soha nem tudott nekem választ adni egy "mindentellopnak"-ozó sem eddig.

2022. jún. 23. 10:48
 27/33 anonim ***** válasza:
60%
Hazudtok reggel délben meg este! Egy nap alatt többet, mint Gyurcsány és a baloldal nyolc év alatt együttvéve! :D Milyen érzés olrbán béltermékének lenni?
2022. jún. 23. 13:44
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

" évek óta sírnak az ellenzékiek hogy túl sokat költ az ország a hadseregére, "

Most erre mit mondjak... Katonákat akar küldeni a baloldal idegen háborúba, és sír hogy túl sokat költ arra a kormány hogy ha idejönnek megszálló katonák akkor meg tudja védeni a népet...

2022. jún. 23. 13:48
 29/33 anonim ***** válasza:

" 28 anonim ***** válasza:

#25 Én meg azt nem értem, hogy akkor semmire nem volt pénze az államnak, mindenre hitelt kellett felvenni, az önkormányzatok is eladósodtak"

Én ezt a részét értem. Nyilván ha évekig nem csináltak semmi csak felvették a hatalmas fizetést akkor nem működik az ország és hitelt kell felvenni. Ez a része nekem tiszta.

2022. jún. 23. 13:50
 30/33 anonim ***** válasza:

Hát én emlékszem azokra az időkre, amikor a Fidesz fel akarta számolni a katonaságot egész Európában! :D

Se akkor, se most nincs eszük!

2022. jún. 23. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!