Tamogatnatok egy olyan kezdemenyezest hogy akinek kocsija van kevesebb adot fizessen?
Mint ebbol a cikkbol kiderul a varosok nagy bevetele tomegkozlekedesre megy el, na marmost en aki kocsival jarok mindenhova es mar epp eleget fizetek erte, ezen felul meg az en adombol fizetik a tobbi buszozgatasat.
A Volán 800-éves dízel CO2 szennyező hányadékokkal oldja meg a tömegközlekedés zömét, akkor a Volnát kellene támogatni, meg kedvezményben részesíteni?
A bérletek és jegyek árának csökkentése indokolt mert kényelmetlen putrikon utazunk amiért emberiesség elleni vétek ezt a mennyiségű pénzt kifizetni.
Villamosítsák a buszokat és támogasság a megújjulóból energiából megvalósított egyéni személygépjármű közlekedést és ne sanyargasság az autósokat.
Ha lenne hatalom a kezemben, akkor én pont hogy a tömegközlekedest tenném ingyenessé az összes helyi számára. Ezzel együtt megreformàlnám a rendszert, több járatot indítanék, új útvonalak lennének stb.
Biztosan nem adnék kedvezményt az autósoknak. Nem mindegy a környezet és a forgalom szempontjából.
Egy autóban átlag 1-2 utas van, míg egy buszon 50-100 is akár.
Neeee, már megint kezdődik ez az "Egyedül én építettem fel a fél országot" hozzáállás...
Miért: aki tömegközlekedik, azok nagy része nem munkába járásra használja?
Hiába törölteted állandóan, ez akkor is TROLLKÉRDÉS! Ennyire nem lehetsz korlátolt, hogy ne lásd át, hogy míg egy busz elvisz ötven utast, addig ezt a számot kb. 20-25 autó viszi el, mert átlagosan két fő körüli a kocsiban utazók száma. Hagy ne magyarázzam, hogy mi fogyaszt többet egy nagy belsőégésű motor vagy két tucat pici. (ha bedobod, hogy a két tucat pici sírva fogunk röhögni)
de segítek egy városi busz megeszik kb. 50-60 liter üzemanyagot 100Km-en húsz kocsi ugyanezen a távon még ici-pici (5l) fogyasztással számolva is 100l-t nem is szólva a "városiforgalombakellaterepjáró" szintű professzorokról, akik simán elpöffentenek 8-9 litert is. Szóval ez trollkérdés.
Hát...
Kérdező programjában valami félrecsúszott, és agy helyett valami mást növesztett a terhesség második-harmadik hetében...
16-os:
Hát de a nagymester kérdező meg is mondta: Ne jöjjünk számokkal XD
Tudod, a szorzás is kamu. Ha összeszorzod az autók számát egy autó fogyasztásával, akkor az is kamu...
Kérdezőnk számolás nélkül (a számokat egyenesen tagadva) megmondja a gép elől hogy mi szennyez többet, mi fogyaszt többet.
Mondjuk nem tudom hogy vajon képes lenne-e fejben kimatekozni hogy egy X száz kilométeres útra hány littyó benzint/dieselt töltsön a tankba a kocsi fogyasztásának ismeretében...
Bizonyára megsaccolja ugyanilyen módon mint ahogy eddig tette a busz kontra személyautó kérdésben.
Azért jó tudni, hogy ilyenek akarnak beleszólni abba, hogy milyen adó legyen és mennyi legyen az annyi.
Többek közt a kérdező-féle emberkék miatt nem tudok őszintén hinni a demokráciában.
Két kérdező-féle már leszavazhatna engem vagy bárkit aki képes gondolkodni.
És hidd el 16-os, van az a portás meló ahová ennyi ésszel is bevesznek, a lényeg hogy ne aludj meló közben, és lehetőleg ne legyél már reggel csutak részeg.
Amúgy ez a "tüdeje" rész engem is arra bíztat hogy troll kérdés. Emberi tüdőt hasonlítgat autó emisszióhoz...
ennyire még egy átlag alatti fideszes se szokott hülye lenni, ha igen, akkor odáig se jutna el hogy egy ilyen kérdést kiírjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!