Mi a magyar nyomor igazi oka?
Szerintem az elképesztően magas ÁFA, a rengeteg adó, elvonás, közteher stb.stb....
Szörnyű, hogy egy hajdan boldog országból ilyen lepra-telep lett a rendszer módosulás után!
2010 előtt a kétkulcsos adó idejében a minimálbéreseknek nem kellett adózni, és az átlagjövedelemig járt fokozatosan egyre kevesebb SZJA jóváírás, így a kétkulcsos adón túl a szegények jóval kevesebbet adóztak. A gyerekek támogatását nem az adóból írták jóvá, így akkor is kapták a támogatást, ha a szülőnek nem volt munkája, és nem kapott kevesebbet, mint egy gazdag szülő gyereke, ami abszurd, hiszen pont a szegények szorulnak segítségre.
Mivel a szegény gyerekek nem kapnak elegendő támogatást (bocsi, most nagyon hirdetik az ingyen kaját és tankönyvet, "hú de nagy dolog", mindjárt hanyatt esek), a gyerekek sorsa kb. a kezdetektől meg van pecsételve, semmi esély a feltörésre.
23: "Szörnyű, hogy egy hajdan boldog országból ilyen lepra-telep lett a rendszer módosulás után!"
Nehéz felfogni?
Ne erőlködj!
Engedd el...
#24, én éltem akkor, szóval olyan nagy heppinessz nem volt, de nem lettem depis én sem.
Nem te vagy az első, aki a régvolton siránkozik, csak Berzsenyi legalább nem trollkodott, hanem írt egy szép verset!
Romlásnak indult hajdan erős magyar!
Nem látod, Árpád vére miként fajúl?
Nem látod a bosszús egeknek
Ostorait nyomorúlt hazádon?
Nyolcz századoknak vérzivatarja közt
Te luxusautóban méred a nemzet "nagyságát"?!
Elmefogyatékosabb vagy mint a vezéred! Pedig az már nem kis teljesítmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!