Akiknek nem tetszik Magyarország és a magyar élet, azok miért nem hagyják el az országot és mennek el egy jobb helyre?
Sok embert hallok panaszkodni, hogy Magyarország így, meg úgy vacak hely, na de ha így van, akkor miért nem mennek oda, ahol jobb az élet?
Ez olyan, mintha én Afrikában élnék és panaszkodnék, hogy milyen nyomor van. Hát persze, hogy az van, hiszen az Afrika. Magától értetődik, hogy Afrikában nyomor van.
Mert:
-arra sincs pénze hogy éhenhaljon
-idekötik a barátai, családja
-hazaszerető és ha elmenne azt cserbenhagyásnak venné
-nem akar egy teljesen más kultúrális közegben élni hiszen ezt ismeri, ebbe nőtt fel
Hirtelen ennyi ok jutott eszembe.
Ez nem igaz. Én is liberális vagyok, mégis eljöttem tőletek.
Egy olyan embernek, aki az éhhalál ellenére is hazaszerető, kedveli a magyar embereket és a magyar kultúrát, annak igazából semmi baja nincs Magyarországgal. Az ilyen ne panaszkodjon, mert csak azt kapja, amire befizetett.
tgt
Nem értem, hogy mire gondolsz. A magyar kultúra szempontjából a jelenlegi kormánnyal semmi probléma nincs. A Fidesz gyakorlatilag egy tökéletesen magyar párt.
"helyes! Nincs itt szükségünk semmilyen liberalizmusra!"
Nekem aztán nem kell bemutatkoznod, ismerlek titeket. :D
Szerinted miért költöztem ide, Aberdeen-be?
Azt tesszük, szerinted miért dolgozik nagyjából 1 millió magyar külföldön?
Nyílván van aki fél elindulni vagy valami/valaki itthon tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!