Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akiknek nem tetszik Magyarorsz...

Akiknek nem tetszik Magyarország és a magyar élet, azok miért nem hagyják el az országot és mennek el egy jobb helyre?

Figyelt kérdés

Sok embert hallok panaszkodni, hogy Magyarország így, meg úgy vacak hely, na de ha így van, akkor miért nem mennek oda, ahol jobb az élet?

Ez olyan, mintha én Afrikában élnék és panaszkodnék, hogy milyen nyomor van. Hát persze, hogy az van, hiszen az Afrika. Magától értetődik, hogy Afrikában nyomor van.

2019. aug. 23. 07:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem is azokról írtam, akik elmenetek, hanem akik ott élnek és panaszkodnak.
2019. aug. 23. 08:54
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

"A fidesz egy tökéletesen magyar párt"

Származásilag lehet hogy azok de az országot sikeresen verik szét.

Akik elmennek nem magával az országgal van vajuk hanem a rendszerrel ami van benne.

A közpénzek lenyúlásával, a hideg-polgárháborús uszítással, a közgondolkodás paranoiddá tételével és még napestig lehetne sorolni azokat amik rosszak itthon. Amik miatt elmennek.

2019. aug. 23. 08:57
 13/24 A kérdező kommentje:

A gondolatviláguk, a kultúrájuk, az ideológiájuk és a mentalitásuk tökéletesen magyar.

2019. aug. 23. 08:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom hogy csak azok maradnak itt akiket valami családi dolog köt ide, a volt osztályomnak legalább 75%-a külföldön van, véglegesen.
2019. aug. 23. 09:10
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Én 5 évet éltem az Egyesült Államokban, de elegem lett az állandóan maró honvágyból, elegem lett az amerikaiak felületességéből, ostobaságából, tudatlanságából, abból hogy nem láthatom a családomat, nem ölelhetem meg őket stb. Jobban éltem kint, de nem nyomorgok itthon sem. Itthon otthon vagyok.
2019. aug. 23. 09:34
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

"Magyarország így, meg úgy vacak hely, na de ha így van, akkor miért nem mennek oda, ahol jobb az élet?"

Akiket te "fanyalgónak", a fidesz "hazaárulónak" nevez valójában ők a hazafiak.

MIÉRT? Elmenekülés helyett a hazájukat jobbá kívánják tenni.

Ha beköltözik a lakásodba egy ingyenélő akkor te költözöl ki? Esetleg kivágod az ingyenélőt?

Jártál mostanában kórházba? Iskolába? Nyugdíjas ismerősöd van?

Akkor nem értem mért "fanyalgásnak" hívod a száraz tényeket.

2019. aug. 23. 10:15
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy költöztél el kérdező, ha elköltöztél volna akkor jól tudnád mibe kerül az egész és nem írnál ki ilyen kérdést
2019. aug. 23. 10:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan mennek el, miről beszélsz? A munkahelyemen pont ebben a hónapban is két huszonéves mondott fel. Egyik Németországba, másik Angliába megy. Nyilván ők is panaszkodtak sokat, mielőtt meglépték. Ez így megy, szép lassan elmennek innen akiknek elegük van.
2019. aug. 23. 10:22
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem költöznek el, mert mégis itthon a legjobb, máshol sem jobb, sehol nincs kolbászból a kerítés!
2019. aug. 23. 10:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Megtettem és nem is panaszkodok.

Ettől függetlenül, élnek Magyarországon rokonaim és barátaim, nekik pedig jobbat szeretnék. Hiába költöztem el, Magyarország a szülőföldem, és szeretném, hogy felvirágozzon.

22/L

2019. aug. 23. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!