Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akiknek nem tetszik Magyarorsz...

Akiknek nem tetszik Magyarország és a magyar élet, azok miért nem hagyják el az országot és mennek el egy jobb helyre?

Figyelt kérdés

Sok embert hallok panaszkodni, hogy Magyarország így, meg úgy vacak hely, na de ha így van, akkor miért nem mennek oda, ahol jobb az élet?

Ez olyan, mintha én Afrikában élnék és panaszkodnék, hogy milyen nyomor van. Hát persze, hogy az van, hiszen az Afrika. Magától értetődik, hogy Afrikában nyomor van.

2019. aug. 23. 07:24
1 2 3
 21/24 Alex Fly ***** válasza:
100%
Az a félmillió nem elég, aki eddig elment?
2019. aug. 23. 15:03
 22/24 anonim ***** válasza:
58%

#15 "elegem lett az amerikaiak felületességéből, ostobaságából, tudatlanságából," :D :D :D

Mintha itt nem ez lenne lol :)))))))))))

2019. aug. 24. 21:31
 23/24 anonim válasza:
100%
Egyébként 5 millió magyar él a határon túl.
2019. aug. 26. 18:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem az egészséggel volt sok gondom a magyar egészségügyben pl nagyon sokaig nem volt meg a terlatasom,2 szem egyuttes latasa,ez a magyar egészségügyben nem gond,sok év mire megoldottam.Most még egy mas jellegu mutetem lesz tavasszal,ott is sok even at versenyeztek az orvosok ki mond nagyobb hulyeseget,aztan remélem vegre lephetek innen orokre.
2019. nov. 19. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!