Mi a magyar nyomor igazi oka?
Szerintem az elképesztően magas ÁFA, a rengeteg adó, elvonás, közteher stb.stb....
Szörnyű, hogy egy hajdan boldog országból ilyen lepra-telep lett a rendszer módosulás után!
Lehet emiatt van sok Tesla Pesten.
Arányaiban több van mint Bécsben.
TAO is érdekes kiskapu úgy tudom.
"Emberemlékezet óta nem volt ilyen jólét."
Akkor te nem élté 90 előtt pávuskám.
Érdekes, 90 előtt sokkal szegényebbek voltunk, mint most. Valahogy nem volt autója sok családnak..nem volt telefonja, jó ha volt egy tv...
Sz@r volt a közlekedés..szar volt a fizetés - és nem annyira mint most-. 90-ben 4.000 Ft-ot kerestem kezdőként. Egy lakás bérlés 4000 Ft-volt vidéken..nem Bp-n!! Nem éltünk jól. A jólét annyi volt, hogy környező országokhoz viszonyítva mi nem éheztünk..volt élelmiszer a boltokban. Hú ez aztán aranykornak lehet nevezni...
Csehorszag es Szlovakia se jobb sokkal, azert a nyomor az eleg eros :D
De sokkal jobban is fejlodhetne a gazdasag, amennyiben nem lenne ekkora korrupcio+ a 90-es evek elejen teljes maffiauralom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!